Erik videgård fru /\ Den svenska krögaren och författaren Erik Tomas Kristoffer Videgrd (född 13 augusti 1960 i Strängnäs) är krediterad för att ha introducerat det kinesiska Sichuan-köket i Sverige. Efter att ha avslutat ett tio veckor långt AMU-program på Gick en restaurangledarutbildning i Kristineberg och jobbade sedan som smörgåsgubbe på ärevördiga Gamla Alexandra och förstås stergöks Fisk i slutet av 1970-talet.

erik videgård fru
erik videgård fru

Han övergav reselivet efter att ha arbetat som ljudtekniker för att stämma band som Ubangi, Reeperbahn och The Boppers mellan åren 1980 och 1984.När han bildade familj gick han in i besöksnäringen igen. 1987 började han arbeta på Coq Blanc,

då under ledning av Uno Hedman, efter att tidigare ha arbetat som servitör på Den gyldene freden som butler på Royal Viking Hotel. Innan han blev dess ägare tjänstgjorde han som butler och sommelier där.

Restaurangchef på 1990-talet. Tillsammans med affärspartnerna Christer Andersson och Lennart Tengsved förvärvade Videgrd 1992 Scandic Hotels-kedjans East, Akvarium, Källaren Diana och Coq Blanc (numera känd som Videgrd Restaurant Bar Deli). Han var knappast mer än en med-

innehavare av 10 dryckesställen inklusive, men inte begränsat till, ovannämnda East, Fjäderholmarnakrog och En Halv Trappa Plus Grd, som var och en utökade det asiatiska motiv som etablerats där. Efter att ha arbetat med projektet i tre år öppnade Daniel äntligen en av de bästa restaurangerna i Sankt Petersburg. Eftersom

Medan han var i Vällingby skapade han poképlatsen Rebel kitchen 2016 och 2018 öppnade han Videgrd Restaurang i Sturegalleria, som båda har en meny med japanska och peruanska influenser. Folk i Sverige är vana vid att se kocken Erik Videgrd, 61. Lagade en utsökt måltid

restaurangmat på Michelinbelönta anläggningar och TV-framträdanden i program som Kokkarnas kamp och Nyhetsmorgon. Erik och hans ex-fru, Kajsa Videgrd, 56, bestämde sig för att avsluta sitt äktenskap och ansöka om skilsmässa 2017. De uppfostrade två barn under äktenskapet.

Max och Vilma Och så finns det Eriks andra dotter från ett tidigare förhållande, Felicia. Erik Videgrds tre ungar som de är nu. Vilka är Eriks avkommor och hur ser de ut? A. Felicia Jaktlund Han är till exempel gift med Erik Videgrds äldsta dotter Felicia.

förutom ex-frun Kajsa i ett tidigare förhållande. Idag är Felicia känd under sitt fullständiga namn, som är Eva Felicia Eriksdotter Jaktlund. Hon är 37 nu; hennes födelsedag var den 15 juli 1984. Hon har valt att undvika berömmelse som hennes berömda far gjorde. Den svenska mästerkocken Erik Videgrd, 57, bryter sig från sin fru.

Till Stockholms tingsrätt har paret lagt fram en gemensam begäran om äktenskapsskillnad. Till den här säsongen av TV4:s “Kokkarnas läger”, som Videgrd är en del av, har han och hans fru tagit med sig sina två barn, som båda nu är tonåringar. Från ett tidigare förhållande har Erik Videgrd även en äldre dotter. Videgrd, Erik

erik videgård fru

är tyst om uppbrottet. Alla tre av Erik Videgrds barn är nu vuxna, och här är vad de gör för att leva. Erik Videgrd, en känd svensk kock, är far till tre barn: Felicia, Jack Vilma och Max. Hans tre barn är från hans äktenskap med Kajsa Videgrd och ett tidigare förhållande.

relation. Folk i Sverige är vana vid att se kocken Erik Videgrd, 61. Har lagat enastående måltider på Michelin-restauranger och gjort gästspel i populära tv-program som Kokkarnas kamp och Nyhetsmorgon. Skilsmässan 2017 mellan Erik och Kajsa Videgrd, 56, fick stor omfattning.

separation och skilsmässa efter flera års äktenskap. De hade två barn, Vilma och Max, under hela sitt äktenskap. Och så finns det Eriks andra dotter från ett tidigare förhållande, Felicia. Flera framgångsrika Stockholms matställen har drivits av någon med profilen “Kokkarnas kamp”.

Mot öster, mellan Videgrd och Akvarium. Dessutom har han skrivit en rad böcker om asiatisk matlagning. Erik Videgrds “Kokkarnas kamp” är en öppen och ärlig redogörelse för hans kamp mot strupcancer, som resulterade i att käken och en del av ansiktet togs bort. På ett

På den ena upplevde jag ett sår väldigt långt bak på tungan, för ungefär sex år sedan. Sedan säger de till mig att cancern har spridit sig till min vänstra tonsill. När det gäller svårighetsgraden fick den betyget tre av fyra. Så fort cancern upptäcks, förklarar han, påbörjar han en intensiv behandling.

Sjukhusmiljön för strålbehandling och kemoterapi. Men den koncentrerade strålen av strålning på hans käke fick den oavsiktliga konsekvensen att han slet bort käken när han vaknade mitt i natten. Efter vad som verkade som månader insåg jag äntligen att jag hade problem med att öppna munnen på vid gavel. Tills jag äntligen vaknar en natt.

via den fullständiga luxationen av min käke. Han deklarerade i TV4:s “Kokkarna kamp” att han ville dö för att lidandet var så outhärdligt. Erik Videgrd är en välrenommerad krögare och kock som har arbetat i kök över hela världen, inklusive hemlandet Sverige. Han hsom

kokböcker, och driver för närvarande två restauranger (Rebel Kitchen och Videgrd Restaurant). Asiatisk mat står i centrum, men det finns också alternativ för dem som undviker gluten, mejeriprodukter och kött. Erik Videgrd, mer känd som tv-kocken, är en stor aktör i den svenska restaurangbranschen.

Ses ofta tillsammans med Steffo Törnquist, Jenny Alversjö och Sofia Geite på Nyhetsmorgon. I Stockholm övervakade han verksamheten på de hyllade matställena East och Akvarium. En kraftig storm har dock nyligen drabbat Videgrd. Boken “Facing heaven”, skriven av Videgrd, kom ut 2015 via

Natur & Kultur Publishing. Han har en ny bok ute med Mondial Förlag med titeln “Berättelser och recept: asiatiska utflykter och oförklarliga omvägar.” Den nya boken har anklagats för att plagiera “Facing heaven” av tidningen Natur & Kultur. Expressen hävdar i sin artikel att 120 sidor plagierats i sin helhet.

erik videgård fru