Eric corton ziek
Eric corton ziek

Eric corton ziek /\ De volgers van Eric Corton waren verrast door zijn optreden in ‘Ik Hou Van Holland’. Veel mensen dachten dat de ‘Penoza’-acteur een heel ander persoon leek te zijn.

Dat komt omdat hij een aanzienlijke hoeveelheid gewicht heeft verloren. Op Instagram legt hij nu de situatie uit.

Fietsliefhebber


Volgens de Instagram-foto van Eric draagt ​​hij een strak fietspak. Hij beweert dat hij ’33 kg heeft weggefietst’. Hij blijkt een echte fietsliefhebber te zijn die het leuk vindt om met zijn nieuwe scheurmonster verkeersopstoppingen te veroorzaken.

Eric grapt met een momentopname van zijn nieuwste aanwinst: ‘Ik ben vandaag onverwachts zes pond aangekomen en ik ben er heel blij mee.’ ‘Zes kilo carbon, schijfremmen, pookmeter en een bel’ vormen de fiets. ‘Rennen nu voor een snelle ronde,’ zegt de verteller.

Eric corton ziek


De Instagram-foto heeft veel aandacht gekregen. De fans van Eric zijn dolblij met hem, maar niet iedereen is blij met zijn nieuwe uiterlijk. De een noemt hem ‘Klasbak’, de ander is wat strenger: ‘Blijf fietsen maar kom op gewicht, Eric.’ ‘Man, je wordt te mager.’ Een derde vindt het ‘aardig’ van hem.

Eric is lang niet de enige Nederlandse superster die aan een afslankreis is begonnen. Diederik Jekel lijkt ook flink afgevallen te zijn, en in onderstaande video legt hij uit hoe.

“Vijf jaar geleden, toen ik abrupt stopte met drinken, begon ik op een nieuwe manier te eten. Meng ‘s ochtends meer dan een ons noten in twee kommen yoghurt met muesli en je hebt in een mum van tijd 1700 calorieën.

Alles begint

eet langer vlees, heel weinig zuivel en heel weinig eieren. Ik ben in drie jaar ruim 33 kilo afgevallen. Daarna kreeg ik een verzonken kom. Alles begint op zijn plaats te vallen.

Ik eet moules-frites met mayonaise of een stukje chocolade. Ik ga niet beginnen met het tellen van calorieën zoals een monnik. Ik ben een drugsverslaafde. De eerste hindernis was stoppen met roken, de tweede was stoppen met cocaïne en de derde, stoppen met alcohol, was een berg.

Ik deed het niet ga slaperig door de stad en plas in mijn broek, maar ik heb het met succes kunnen integreren in mijn dagelijkse routine. Ik dronk de laatste jaren minstens anderhalf tot twee flessen wijn per dag. Thuis, en niet tot ongeveer 17.00 uur”

Hij beweert dat de ster ’33 kg heeft weggefietst’. Eric grapte met een foto van zijn nieuwe fiets: “Ik ben vandaag onverwacht zes kilo aangekomen en ik ben er enorm blij mee.”

“Het is zes kg carbon, schijfremmen, een pookmeter en een bel”, zegt de renner. Hij kan niet wachten om zijn nieuwe overwinning op de proef te stellen: “Ren nu voor een snelle ronde”, zegt hij.

Eric corton ziek
Eric corton ziek