Eloise van oranje zwanger
Eloise van oranje zwanger

Eloise van oranje zwanger /\ Eloise van Oranje doet de laatste tijd de ronde in de geruchtenmedia vanwege een vermoedelijke zwangerschap. “Is de gravin ZWANGER?” schrijft Dirk van den Broek in zijn roddelblad “Ditjesendatjes”.

De 19-jarige gravin heeft al laten doorschemeren een minnaar te hebben. Afgelopen november zei de gravin tegen LINDA.meiden: “Ja, ik ben heel erg verliefd, en dat is ook op hem.”

Ik ben dolgelukkig, maar ik wil niet te veel verklappen. Eigenlijk ben ik geen relatiepersoon; Ik verveel me snel. ‘Hallo studentenleven, het is tijd om te schitteren’, dacht ik. ‘Je wordt gek’, zegt iedereen op dat moment.

Maar toen kwam hij op mijn pad, en dat voelt fantastisch.” De gravin heeft altijd geprobeerd om geheim te houden wie het is. Als bekende Nederlander ben je natuurlijk nooit veilig in een tijdperk van sapkanalen.

Ondanks de beste inspanningen om dingen verborgen te houden, vond een momentopname van een jong kind genaamd Floris zijn weg.

Eloise van oranje zwanger

Ze zou op deze foto hebben gezoend als ze destijds een relatie had gehad. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn. De metgezel van een gravin deelde echter een foto van hen twee op Instagram. Omdat het in de Stories stond, was de foto maar heel even zichtbaar.

“Ja, de geruchten zijn echt”, schreef Joan, een vriend, bij de foto. Elo en ik verwachten ons eerste kind!” We hebben het gevoel dat het een grap is en dat we voor de gek worden gehouden.

“Misschien een samenwerkingsproject waar de twee mee bezig zijn”, speculeert roddelblad Ditjesendatjes. kijk wat dat precies inhoudt.”

Beiden zijn verrast door hoe snel het “nieuws” de media bereikte. Eloise wijdt er een video aan op TikTok, hoofdschuddend, en uploadt vervolgens een foto van zichzelf met een glas rosé op haar Instagram-etage. “Het lijkt alsof ik een kind verwacht.” Proost.”

Joann onderschreef een foto van de twee samen op Instagram met: “Ja, de geruchten zijn echt, Elo en ik verwachten een baby.” Dit bericht is overgenomen door enkele media.

‘Het lijkt alsof ik een kind verwacht.’ “Proost”, zegt Eloise in een vrijdag geplaatste video, waarin ze lacht terwijl ze proost met een glas rosé.

Eloise van oranje zwanger
Eloise van oranje zwanger