Eloise van oranje leeftijd

Eloise van oranje leeftijd
Eloise van oranje leeftijd

Eloise van oranje leeftijd /\ Gravin Eloise van Oranje-Nassau, Jonkvrouwe van Amsberg, is het eerste kind en dochter van Prins Constantijn en Prinses Laurentien der Nederlanden.

In de media wordt ze vaak simpelweg Eloise van Oranje genoemd. Als enige kleindochter geboren tijdens het leven van Prins Claus, is zij het eerste kleinkind van Koningin Beatrix en Prins Claus der Nederlanden.

Ze is lid van het Nederlandse koningshuis en is momenteel de vijfde in lijn voor de Nederlandse troonopvolging.

Ziekenhuis


Gravin Eloise werd geboren in het HMC Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. In Den Haag woont ze met haar ouders, broer en zus.

Op 15 december 2002 is Gravin Eloise gedoopt in de kapel van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Prins Friso, haar oom van vaderskant, prinses Carolina, markiezin van Sala, de kroonprins van Noorwegen en Sophie van de Wow zijn haar peetouders.

Eloise van oranje leeftijd

Gravin Eloise is studente aan de Hotelschool in Den Haag en studeerde in 2020 af aan het Maerlant Lyceum. Op 27 augustus 2020 verscheen een artikel over haar studentenleven in het Nederlandse roddelblad Weekend, samen met een foto van Eloise die een sigaret rookt.

Eloise van Oranje, alias Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg, is de oudste dochter van Prins Constantijn en Prinses Laurentien, evenals de jongste dochter van Prinses Beatrix.

Eloise

Eloise is al bekend vanwege haar populaire Instagram-account, en binnenkort lanceert ze haar eigen boek. Dit is alles wat je moet weten over Eloise van Oranje.

Eloise is geboren op 8 juni 2002 in Den Haag en is nu 19 jaar oud. Hij staat vijfde in de troonopvolging rij. Ondanks dat haar vader de titel ‘Prins van Oranje-Nassau’ draagt, heeft Eloise de titels ‘gravin’ en ‘jonkvrouw van Amsberg’.

Andere kinderen van Constantijn en Laurentien, Claus-Casimir en Leonore, krijgen de titels ‘graaf van Oranje-Naussau’ en ‘jonkheer van Amsberg’.

Tijdens het Huwelijk van Constantijn en Laurentien is besloten het aantal prinsen en prinsessen te beperken.

Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg – haar volledige naam is Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg – werd geboren op 8 juni 2002.

Hij is het oudste kind van Prins Constantijn en Prinses Laurentien, evenals de eerste kind van Prinses Beatrix.

Ondanks het feit dat haar ouders prinsen en prinsessen zijn, is Eloise niet een van hen. De 18-jarige royal is geen prins, maar eerder een gravin.

Eloise van oranje leeftijd
Eloise van oranje leeftijd

You may also like...