elin renck ålder
elin renck ålder

Elin renck ålder /\Hur påverkar corona svenska mammor över hela världen? Elin Renck, bosatt i New York, förklarar: “Corona har gett oss en annan intimitet som familj.” Mamma har frågat andra mammor om effekterna av modernisering på deras dagliga rutiner. “Jag har svårt att ge mig ut, eftersom det ofta får mig att känna att jag är det

Elin Renck, 35, säger att hon och hennes familj på fyra (maken Johan, 53, och barnen Jack, 7, Harriet, 5, Max, 3 och Bruno, 1,5) alltid bor på kanten i New York City. Barnen är lediga från skolan, så det är den största förändringen, och det gör vi just nu.

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

är antingen inne på sin åttonde vecka eller redan långt in i sin sjunde Eftersom jag i alla fall skriver det mesta hemifrån har min rutin inte förändrats mycket, förutom att jag nu måste lägga mitt arbete åt sidan och spendera tid med mina barn. Ovanligt är gatorna fridfulla och öde. Omvänt, New York-bor

många människor som var här den 11 september säger att de nu känner en bättre känsla av gemenskap. De enda öppna företagen är de som säljer mat, medicin och alkohol. Om vi ​​håller avstånd till andra och bär masker får vi gå ut offentligt ändå, till skillnad från i länder som Italien och Spanien.

distans. Men jag har svårt att gå ut eftersom det alltid känns som en chansning. Dagligen samlas barnen online för sin hemundervisning. Människor var först överlyckliga över möjligheten, men nu verkar även de mest entusiastiska bland dem känna effekterna av aktiviteten.

lärare. Jag ska vara den första att erkänna att det inte går bra varje dag när vi föräldrar har till uppgift att hjälpa våra barn med deras läxor. Om barn läser lite varje dag och spelar ett mattespel på iPaden så blir jag glad. Dessutom har jag bestämt mig för att det är okej för barn att se “Trolls 2”.

snarare än att komponera en sonett i ämnet rött, vilket säkert skulle leda till min död. Jack, 7, och Harriet, 5, är gamla nog att förstå vad som händer, men ändå har de hanterat det med nåd och mognad. Men det kommer oundvikligen att finnas ytterligare episoder av beteende som är det

orsakas av stimuli som de normalt inte skulle reagera på. Max, 3 år, tycker att det är märkligt att han inte behöver gå formell utbildning. Även om hon har tillgång till onlinehandledning via sin skola, har vi upptäckt att det är mycket effektivare att lära henne på egen hand. Ett trebarnsbarn tycker inte att det är roligt att sitta och rita.

elin renck ålder

Spendera minst två timmar framför en skärm varje dag, såvida det inte är YouTube. Bruno, 1,5 år, tycker förmodligen att det är ganska tröstande att alla bor hemma. Tonåringarna saknar sina kompisar, men de kan alltid komma ikapp med Pokémon-strider med sina vänner online. Om du vill hitta den ljusa sidan,

på grund av låsningen har vår familj kommit mycket närmare än tidigare. Du kan se att småbarnsårens utmattande natur är ett resultat av de många krav som ställs på dig utifrån. Jämförelser mellan

Småbarnsåren är ansträngande på grund av alla de många evenemang, avlämningar och hämtningar, såväl som barnfödelsedagsfester, lunchlådor, tider att passa, föräldramöten, skolsaker och tidningar att presentera.

“Barnen är lugnare och leker med varandra på ett helt annat sätt. Jag känner mig också lugnare på något sätt och har mindre dåligt samvete, vilket jag brukade hantera kontinuerligt. Och jag känner mig genuint mer i kontroll över situationen.

Jag är galet kär i min man trots att vi är tillsammans 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vilket är det senaste corona-relaterade samtalsämnet i dina sociala kretsar?De talar om hur kanske 20 % av New York-borna redan har antikroppar och sedan pratar de om allt löjligt som Donald Trump säger. Får du som svensk anmärkningar på hur vi hanterar Corona i Sverige?

Och ändå, det faktum att ungefär 3 000 människor har dött i Sverige… Jag tycker att det känns som att du tar väldigt lätt på det faktum, som om det bara vore siffror i en statistik, när juryn i själva verket fortfarande är ute och inte man vet vem som har rätt.

Tretusen svenskars död bör inte behandlas flitigt; trots allt gick dessa människor troligen inte bort i sömnen utan led istället i dagar eller veckor innan de slutligen gav efter för sin ångest. Jag tycker att det är jättebra att individer tillverkar visir och munskydd för att hjälpa sjukvården, men jag har inte kunnat göra något i den skalan.

betalade betalningar till personer som anställts av oss, trots att de inte har kunnat arbeta på grund av nedläggningar av skolor, betalade lärare vars jobb avskaffades till följd av nedläggningen och öppnade skolor igen så snart som möjligt.

elin renck ålder