Edwin pasveer ziek

Edwin pasveer ziek
Edwin pasveer ziek

Edwin pasveer ziek /\ Ik wilde al van kinds af aan bij de radio werken. Toen ik 17 was, leidde het cassettedeck op zolder me naar de GGD.

Na een journalistieke opleiding kon ik bij Radio Noord aan de slag. Ik bleef omdat er geen dag was en er nu ook geen is. Ik ben eerlijk tegen mezelf en mijn werkgever en daar gaat het om.


Mijn carrière in sportredactie begon toen ik een tiener was. Niet lang daarna werd ik een allround journalist. In 1998 werd ik verslaggever, presentator en hoofdredacteur in de televisie-industrie.

Van Zes

Als kind wilde ik altijd al een ochtendprogramma hosten. Van Zes tot Noord was meer dan een decennium een ​​project van mij.

Af en toe werd ik gespot in de metro. In 2010 kreeg mijn carrière een nieuwe wending toen ik hoofdredacteur werd van RTV Noord en verantwoordelijk was voor de redactie.

Edwin pasveer ziek


RTV Noord

Redacteur van RTV Noord. Naast (onder meer) Noord Today en Boven het Maaield monteert hij de eindversies van tal van andere shows.

Verantwoordelijk voor de programmering en het budget van de redactie. Het eerste aanspreekpunt voor alle (externe) leveranciers. Zelden werkzaam als presentator van radio- en televisieprogramma’s

Eigenlijk hadden we er helemaal niet over nagedacht. Onze jongste zoon was slechts drie dagen eerder beoordeeld op snotterigheid.

Hoewel de bezwaren waren gestaakt, waren de resultaten niet vrijgegeven. Daardoor was naar school gaan nog steeds verboden terrein. We hebben als gezin onze herfstvakantie samen gepland.

We konden niet op vakantie, dus we overwogen naar de film te gaan, naar het bos te gaan of een dagje naar Bourtange te gaan.

Mijn telefoon ging pas om 15.30 uur over. Hoe oud hij is en of ik zijn biologische vader ben. Bovendien bleek hij hiv-positief te zijn. Mijn hart bonst als de angst me in zijn greep houdt. Binnen de kortste keren zitten we allemaal samen aan tafel.

Het bron- en contactonderzoek begint meteen. Is er iemand met wie hij een eerdere relatie had? Waar heeft hij de ziekte opgelopen? Is er nog iets dat we moeten weten? Daarnaast worden de quarantaineprocedures aan ons beschreven.

De komende dagen moeten we thuis blijven en op veilige afstand blijven van onze zieke zoon, ook al vertoont hij al geen tekenen van ongemak.

We krijgen pizza na drie uur bellen en appen met de dokterspraktijk, sportclubs, school, zaken en vrienden. Na een lange dag besluit ik voor het slapengaan mijn gedachten op te schrijven in een dagboek.

Edwin pasveer ziek
Edwin pasveer ziek

You may also like...