Eddie hall lengte
Eddie hall lengte

Eddie hall lengte /\ Hal, Edward Stephen, is een voormalige professionele Strongman uit het Verenigd Koninkrijk. Hij triomfeerde in de sterkste man wedstrijd van 2017 ‘s werelds’ s werelds. Bovendien heeft Hall de sterkste mancompetities van het VK en Engeland meerdere keren gewonnen.


Een Staffordshire Jongen genaamd Hall werd geboren op 15 januari 1988, in Newcastle-Under-Lyme, Engeland. Hij was een volleerde zwemmer als een tiener. Op 15-jarige leeftijd werd Hall verdreven uit de Clayton Hall Academy. Kort daarna begon hij privébegeleiding bij zijn huis te ontvangen.

Shropshire

Robert Wiseman-zuivelbedrijven in Market Drayton, Shropshire, huurde hem als een monteur in de garage in 2008.

Stoke-On-Trent

Hij deed een sterke concurrentie in de Iceman-fitnessruimte in Stoke-On-Trent, Staffordshire, waar hij trainde en deelnam als een bodybuilder. Vervolgens ging hij verder naar het Strongman Circuit.

Vanwege een blessure, tamworth, werd Staffordshire’s Dave meer gedwongen zich terug te trekken uit de Elite Strongman England-kampioenschappen in 2010. Hall won de finale van 2010 met een halve punt nadat hij zijn plaats nam en gearrangeerde om zijn plaats te nemen.

Eddie hall lengte


Met Ken Nowicki in de tweede en rijke Smith in de derde, won Hall de sterkste man van het Verenigd Koninkrijk in Belfast.

Als onderdeel van zijn overwinning brak hij het record voor de “Viking Hold” door vast te houden aan twee 20 kg-assen gedurende één minuut en 18 seconden. In de competitie, Hall Tore Pezen in zijn arm, maar hij bleef hoopvol op een plaats bij ‘s werelds sterkste mancompetitie in september.

Hij had in 2011 bij WSM kunnen concurreren, maar zijn verbeterde rangorde garandeerde alleen hem een ​​plek in 2012.

Toen Jono MacFarlane van Nieuw-Zeeland werd gedwongen zich terug te trekken uit de Giants Live Melbourne-evenement in februari 2012, vanwege een rugletsel, was Hall de voor de hand liggende keuze om hem te vervangen.

In zijn eerste fora in internationale competitie, eindigde hij in een gelijkspel voor de vierde plaats. Een andere reuzen live-evenement, de sterkste man van Europa, nodigde hem uit om te concurreren in april 2012.

Zes van de tien finalisten van de wereldwijd de sterkste man van 2011, waaronder de sterkste man van twee tijden ‘s werelds sterkste man.

Ydrnas Savickas, concurreerden in dit evenement bij Headingley Carnegie Stadium, de thuis van het Leeds Rhinos Rugby League-team. De achtste plaats was voor hal.

Een jaar later probeerde Hall te concurreren in ‘s werelds sterkste mancompetitie, maar faalde om de snede te maken.

Eddie hall lengte
Eddie hall lengte