namo magician ziek
namo magician ziek

Dynamo magician ziek /\ Hans Klok en Victor Mits zijn twee Nederlandse illusionisten die bij ons opkomen als we denken aan grote illusionisten. Er is een overvloed aan getalenteerde goochelaars. Een van ‘s werelds grootste bedrijven is Dynamo.

Hij groeide op in Bradford, de armste wijk van Engeland, maar is bevriend geraakt met de rijkste van de stad. Als gevolg hiervan heeft hij nauwe relaties met beroemdheden als Robbie Williams, Will Smith en Russell Brand.

De nieuwe Discovery-serie Dynamo Beyond Belief, waarin hij zijn tegenslagen vertelt, ging vandaag in première en hij is terug om erover te praten. Met hem praten we over zijn moeilijke tijd en de kracht die hij daaruit haalt.


Een tijdje leek alles rond Dynamo stil te zijn. Hij kreeg een zware klap toegebracht. Door zijn eerdere ziekte belandde de illusionist met een ernstige voedselvergiftiging in het ziekenhuis. Daarna kreeg hij de diagnose reumatologie. Een fractie van een seconde denkt hij dat hij zijn dierbaren nooit meer zal zien.

“In het ziekenhuis voelde ik me ellendig. De dokters waarschuwden dat ik mijn magische vermogens helemaal zou verliezen. Mijn hele wereld leek om me heen in te storten. Mijn bestaan ​​is zinloos als magie niet bestaat.

Dynamo daarentegen weigert op te geven. In feite is hij op zoek naar een nieuwe methode om magie uit te voeren. Het is alles wat hij doet, en hij doet het voor zichzelf. Zowel zijn onvermogen om te bewegen terwijl hij in bed ligt als zijn daaropvolgende herstel.

Naar mijn mening heeft deze show een speciaal plekje in mijn hart. Normaal gesproken zou ik niet over mijn privéleven praten, maar ik wil je laten zien hoe ik mezelf de laatste tijd heb herontdekt.” De Britse paparazzi spelen hierin een belangrijke rol. Ze ontdekten dat hij een aandoening had die het hem onmogelijk maakte om het geheim te houden. “De steun die ik kreeg was opbeurend. ‘” Ik plaatste een video waarin ik hen bedankte op sociale media en kreeg een positieve reactie.

Dynamo magician ziek

Als gevolg daarvan heb ik besloten om enkele van mijn meest uitdagende momenten in de serie op te nemen.” Door zijn verdieping te delen hoopt hij anderen te kunnen inspireren. “Ik hoop dat ze kunnen zien dat je ook als het moeilijk is, toch iets uit jezelf kunt halen.

Zijn visie op voedselvergiftiging is dat het een ongemak is, geen ramp. “Misschien is het een verhulde zegen. Afgezien van voor mezelf zorgen, zou ik normaal gesproken iets anders doen tijdens mijn ziekenhuisverblijf. Hij bleef zich afvragen wat hij zou doen doen als zijn artritis het hem onmogelijk maakte om zijn handen te gebruiken om zijn levenslange passie voor magie na te jagen.

Mijn notitieboekje staat vol met honderden ideeën die ik kan gebruiken om het publiek te verbazen. Ik betwijfel of ik al die nieuwe trucs zou hebben bedacht als ik geen tijd in het ziekenhuis had doorgebracht.” Een goed resultaat heeft gezegevierd en Dynamo wordt langzaam maar zeker beter.

Hij oefende en revalideerde tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis. Mijn familie en de verpleegsters dachten dat ik een tovenaar was. Hij kan niet wachten om de wereld te laten zien wat hij heeft bedacht als hij weer naar buiten gaat.

Hij reflecteerde ook tijdens zijn tijd in het ziekenhuis. Dynamo heeft het allemaal voordat hij voedselvergiftiging krijgt. Als succesvolle tourpromotor ontmoet hij enkele van ‘s werelds beroemdste mensen en zijn tour is uitverkocht. Na een tijdje verlangde ik niet meer naar succes. Ik ging gewoon door met mijn dagelijkse routine.

namo magician ziek
namo magician ziek