Dynamo goochelaar ziek
Dynamo goochelaar ziek

Dynamo goochelaar ziek /\ ‘Dynamo’, de Britse illusionist die vooral bekend is van een show op Discovery Channel die hem de hele wereld overneemt met het uitvoeren van verschillende illusies, is Steven Frayne.

Zijn grootvader, die in 2012 overleed aan een hersentumor, leerde Frayne het vak. Tijdens zijn frequente reizen naar New Orleans verbeterde hij zijn vak. Hij verwerkte dans en hiphop in zijn optredens om zijn eigen unieke stijl te creëren. Het was op Richard & Judy dat Frayne zijn televisiedebuut maakte. Zijn eigen show, Dynamo’s Estate of Mind, werd uitgezonden op Channel 4. Dynamo:

Magician Impossible was de eerste van vele andere shows en dvd’s die volgden. Dave Grohl, Robbie Williams, Tinie Tempah en David Haye behoren tot de artiesten met wie Frayne heeft samengewerkt. We denken aan Hans Klok en Victor Mits als we denken aan onder andere grote illusionisten in Nederland. Er is een overvloed aan getalenteerde goochelaars.

Een van ‘s werelds grootste bedrijven is Dynamo. Hij groeide op in Bradford, de armste wijk van Engeland, maar is bevriend geraakt met de rijkste van de stad. Als gevolg hiervan heeft hij nauwe relaties met beroemdheden als Robbie Williams, Will Smith en Russell Brand.

Dynamo goochelaar ziek

De nieuwe Discovery-serie Dynamo Beyond Belief, waarin hij zijn tegenslagen vertelt, ging vandaag in première en hij is terug om erover te praten. Met hem praten we over zijn moeilijke tijd en de kracht die hij daaruit haalt. Het was even stil rond Dynamo. Hij kreeg een zware klap toegebracht. Door zijn eerdere ziekte belandde de illusionist met een ernstige voedselvergiftiging in het ziekenhuis.

Daarna kreeg hij de diagnose reumatologie. Een fractie van een seconde denkt hij dat hij zijn dierbaren nooit meer zal zien. “In het ziekenhuis voelde ik me ellendig. De dokters waarschuwden dat ik mijn magische vermogens helemaal zou verliezen. Mijn hele wereld leek om me heen in te storten. Mijn bestaan ​​is zinloos als magie niet bestaat.

Dynamo daarentegen weigert op te geven. In feite is hij op zoek naar een nieuwe methode om magie uit te voeren. Het is alles wat hij doet, en hij doet het voor zichzelf. Zowel zijn onvermogen om te bewegen terwijl hij in bed ligt als zijn daaropvolgende herstel.

Voor mij heeft deze show een speciaal plekje in mijn hart. Dit is de eerste keer dat ik iets persoonlijks over mezelf deel, maar ik hoop te laten zien hoe ik mijn identiteit heb herontdekt.” het onmogelijk voor hem om het geheim te houden. “De steun die ik kreeg was opbeurend. ‘” Ik plaatste een video waarin ik hen bedankte op sociale media en kreeg een positieve reactie.

Als gevolg daarvan heb ik besloten om enkele van mijn meest uitdagende momenten in de serie op te nemen.” Door zijn verdieping te delen hoopt hij anderen te kunnen inspireren. “Ik hoop dat ze kunnen zien dat je ook als het moeilijk is, toch iets uit jezelf kunt halen.

Zijn visie op voedselvergiftiging is dat het een ongemak is, geen ramp. “Misschien is het een verhulde zegen. Afgezien van voor mezelf zorgen, zou ik normaal gesproken iets anders doen tijdens mijn ziekenhuisverblijf.

Hij bleef zich afvragen wat hij zou doen doen als zijn artritis het hem onmogelijk maakte om zijn handen te gebruiken om zijn levenslange passie voor magie na te jagen.

Dynamo goochelaar ziek
Dynamo goochelaar ziek