Dyantha brooks zwanger
Dyantha brooks zwanger

Dyantha brooks zwanger /\ Dyantha Brooks, het nieuwsanker van de show, is in verwachting van haar tweede kind. Mick de Vlieger, haar man, heeft aangekondigd dat ze hun eerste kind, een zoon, verwachten.

Ondanks dat ze niet verwacht zwanger te worden, spreekt de deelnemer aan Expeditie Robinson van een liefdeskind. “Ik was zwanger op het moment dat ik terugkwam van Expeditie.”
Dyantha geeft niet aan hoe ver ze in haar zwangerschap is. Als gevolg hiervan zou het mogelijk zijn om te bepalen hoe lang ze op Expeditie Robinson heeft doorgebracht. Ze heeft verklaard dat ze de broer van Davis verwacht.

Afgezien van het feit dat “alles er tot nu toe gezond en goed uitziet”, “ben ik zeer tevreden.” Samantha Steenwijk en Robin Martens behoorden tot de vele collega’s die hun de beste wensen stuurden nadat ze gisteravond een echografie-video op Instagram plaatste.

Donderdag horen we hoe Dyantha omging met het naar huis sturen. Omdat ze zo’n heimwee had, besloot ze het op te geven. “Ik was 23 dagen van huis, zonder contact met het thuisfront. Het werd op een gegeven moment echt heel zwaar.”

Dyantha vertelt zaterdagavond aan haar Shownieuws-collega’s dat “drie weken voelen als een half jaar” omdat ze ze niet kan bellen of FaceTimen. Ze vragen of ze spijt heeft van haar beslissing, en ze zegt: ” Ik heb er helemaal geen spijt van.”

Dyantha brooks zwanger
Dyantha brooks zwanger

Dyantha benadrukt dat het een “ervaring van je leven” was. Maar is er berouw? Helemaal niet. “In de week dat ik terugkwam, werd ik zwanger. Dus ik zal geen spijt hebben.” Voor de tweede keer in hun leven zijn Mick en Dyantha in verwachting. William Rutten, een collega, grinnikt: “We weten precies wat je de hele week hebt gedaan.” En de reactie van Dyantha is: “Eh, Will, het kan ook ineens een hit zijn.”


Davis, het eerste kind van Dyantha, is een bron van grote trots voor haar en haar man, Mick de Vlieger. Dyantha vertelt ons in onderstaande video dat Davis een broertje krijgt, dus ze gaan binnenkort voor twee kinderen zorgen.

Toch was er een zekere mate van onzekerheid. Zodra ze op het vliegveld aankwam, sprak ze de wens uit om de survivalshow van RTL 4 te missen. Op Schiphol zei ik tegen Mick: “Als ik terug ben, doen we de tweede!” Omdat er geen woord van gelogen is, zo bleek: “Ze beweert dit.

Dyantha brooks zwanger
Dyantha brooks zwanger