Dochter jan slagter
Dochter jan slagter

Dochter jan slagter /\ Lilian is de dochter van Jan Marijnissen, voormalig leider van de SP-partij . Jan en Lilian kennen elkaar sinds Lilian hem in september interviewde voor Red de Zorg, een landelijke protestbeweging.

Daarna werden ze goede vrienden op Twitter en retweeten ze regelmatig elkaars updates. Om Lilian even buiten de publieke belangstelling te houden, verspreidt Jan volgens de bronnen van Privé geruchten die louter leugens om bestwil zijn.

Ingrid Slagter, de 25-jarige echtgenote van Slagter, is al geruime tijd onderwerp van geruchten over een affaire. Jan zou het te druk hebben met ‘zijn baby’ Omroep MAX, zo ging de etage, om zijn vrouw de aandacht te geven die ze verdiende.

Jan en Lilian hebben ervoor gekozen om vandaag geen commentaar te geven op de geruchten. Jan Slagter begon zijn loopbaan als huurkoopmakelaar bij AMRO Bank na verschillende opleidingen (Mulo, Marketing, Reclame, Communicatie en Financieel Management). Zijn volgende baan is bij de Nederlandse Vereniging tot Bevordering van Levensverzekeringen, waar hij reclamemedewerker is.

Slagter richtte de Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland op na een aantal jaren in België te hebben gewoond. Senioren, chronisch zieken en mensen met een verstandelijke beperking zijn allemaal belangrijke doelgroepen voor het werk van deze stichting.

Dochter jan slagter
Dochter jan slagter

MAX zal naar verwachting in 2005 worden erkend als aspirant. Haar eerste tv-show, ‘Van Nul naar MAX’, ging in première op 3 september 2005. In september van dat jaar krijgt MAX eindelijk de erkenning die het verdient.

Omroep MAX is onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep (NPBC) (NPO). MAX onderscheidt zich, net als BNN, van het aanbod van de publieke omroep vanwege de op leeftijd gebaseerde demografie van het publiek.

Als MAX-programma betekent dit geen muziek onder het gesproken woord, en geen scheldwoorden of geweld op onder meer Radio 5. MAX had in 2013 335.000 leden. MAX heeft sinds maart van dat jaar een eigen programmagids, genaamd MAX Magazine.

Daarnaast is Jan Slagter presentator van diverse MAX-gerelateerde evenementen, zoals MAX Makes Possible, MAX Memory Trainer en MAX Proms, maar ook andere carnavals- en bloemencorso’s.

Al meer dan tien jaar zet Jan Slagter zich via zijn stichting MAX Makes Possible in om het leven van Oost-Europeanen te verbeteren. Met deze initiatieven hoopt de stichting een significant verschil te maken in de kwaliteit van leven van ouderen in binnen- en buitenland.

Slagter is op 24 april 2015 benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Ter ere van zijn werk bij Omroep MAX en zijn bijdragen aan de stichting Welzijn Gehandicapten Nederland ontving hij de onderscheiding. Joop van den Ende was aanwezig om de prijs uit te reiken.

Dochter jan slagter
Dochter jan slagter