Dj billy the kit vriendin
Dj billy the kit vriendin

Dj billy the kit vriendin /\ W.H. Bonney (ook bekend als Kid Antrim), ook bekend als Billy the Kid (ook bekend als Kid Antrim), was een beruchte bandiet in het Amerikaanse Wilde Westen.

Hij heeft zichzelf gevestigd als een van de meest legendarische scherpschutters van het Wilde Westen, onder figuren als Jesse James, Calamity Jane en Butch Cassidy.

“Met optredens over de hele wereld, releases op de grootste labels ter wereld en samenwerkingen met de beste dj’s ter wereld,

drukte Billy The Kit zijn stempel op de grootste clubs en festivals, reisde hij een jaar lang elke dag naar een ander land, en leefde als een rockster” aldus zijn officiële website.

In 2019 nam Billy de beslissing om aan zichzelf te werken, zijn uitdagingen het hoofd te bieden en zijn geschiedenis op te ruimen, niet wetende of hij ooit zou terugkeren naar de kunstwereld.’ Dus ja, er was een re-entry in de muziek.

Na het bezoek van André Hazes aan Bridget Maasland leek alles tussen Monique en Dré weer op de rails. En hij ging zelfs op één knie voor haar zitten.

Dj billy the kit vriendin
Dj billy the kit vriendin

Dat hij haar kort daarna verruilde voor Sarah van Soelen bewees dat dit niet het geval was. Deze relatie is inmiddels weer tot een hoogtepunt gekomen en veel mensen hadden verwacht dat Monique hem terug zou nemen, maar dit keer liep het anders af.

In Anne Rose heeft André een nieuw liefje gevonden. Wat Monique betreft, het goede nieuws is dat ze ook de liefde lijkt te hebben gevonden met een nieuwe man.

DJ Billy The Kit is waar we het over hebben. ‘Joost’ is zijn echte naam en hij is op dit moment 40 jaar oud. Het lijkt erop dat hij en Monique een geweldige tijd hebben gehad om de oudejaarsavond samen te vieren.

Er is inderdaad een foto op internet gezet van Joost en kleine Dre die lol hebben in de tuin.

Joost Seilberger ziet als 39-jarige voor het eerst de ochtendmist, dauw op een gras en de krantenbezorger die met open fietstassen op zijn fiets voorbij rijdt.

De ervaring van de ochtend is een lang gekoesterde droom van mij geweest. “Desalniettemin was ik te uitgeput en altijd in beweging.” Daardoor bleef hij tot ver na de middag in bed..

Dj billy the kit vriendin
Dj billy the kit vriendin

Na optredens met artiesten als Victor Corral, Benny Rodrigues en Fedde le Grand keerde hij terug naar Den Haag, zijn favoriete stad en geboorteplaats

. Door zijn affiniteit met alle soorten muziek is een fris maagdelijk gevoel ontstaan.

Het is de ultieme kick voor Billy The Klit om soul, disco, RandB, classics en housemuziek te combineren in één knallende DJ-set. Billy is klaar voor 2004 met zijn nieuwe residentie in Loveboat.

Hij is jong, fris, sexy, nieuw, uniek, energiek en ambitieus, en hij is klaar om de wereld te rocken. Dus neem dit nieuwe geluid in je op door het te horen, zien en voelen..

William Brady, sheriff van La Mesilla, werd op 15 april 1881 ter dood veroordeeld door ophanging door de rechtbank van La Mesilla voor de moord op sheriff William Brady (van wie wordt gedacht dat hij een rol heeft gespeeld bij de moord op John Tunstall) en George Hindman

. Kolonel AJ Fountain, de man die de militie van New Mexico had gevormd, was zijn wettelijke vertegenwoordiger. Hoewel gouverneur Lew Wallace (de auteur van Ben-Hur) in verschillende brieven aan The Kid amnestie had toegezegd, werd geen van deze door de autoriteiten beantwoord.