Dionne slagter vader
Dionne slagter vader

Dionne slagter vader /\ Toen Slagter vanwege gezondheidsproblemen zijn studie aan de Herman Brood Academie moest staken, deed hij dat zonder zijn studie af te ronden. Dionnetje1990 startte in 2011 een YouTube-kanaal onder de naam. Slagter doopte haar zender twee jaar later om tot ‘OnneDi’.

Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn zijn enkele van de andere YouTubers met wie ze samenwerkt. Leuk of Meuk, een populaire serie op haar YouTube-kanaal, beoordeelt speelgoed en gadgets. Onder het pseudoniem OnneDi bracht Slagter in 2016 een gelijknamig boek uit.

Slagter maakte zijn filmdebuut in de 2016 film Hoods! en volgde dat op met rollen in de films uit 2017 The Slim Family en 100 procent Coco. Het themalied van de laatste film werd uitgevoerd door Slagter. Naast SpangaS en Dare was ze dit jaar te zien in de films The Boss Baby en Showdogs als stemacteur. Slagter had tot begin 2017 een relatie met Kaj van der Ree van NPO 3FM en YouTube.

Slagter is sinds maart vorig jaar te zien in de zangwedstrijd It Takes 2, in een poging haar carrière als zangeres nieuw leven in te blazen. Ze maakte deel uit van de selectie van Marcel Veenendaal en hielp hen aan de overwinning in de kampioenswedstrijd. Op 11 november gaf ze haar eerste soloshow in Amsterdam in De Melkweg.

Slagter was in 2019 lid van de 100-koppige jury van de televisieshow All Together Now. Slagter nam in 2019 deel aan Expeditie Robinson op RTL 4, waar ze 17e eindigde en terugviel naar de vierde plaats.

Dionne slagter vader
Dionne slagter vader

OnneDi nam de afgelopen jaren deel aan het YOUTUBERSxTOVERLAND evenement in Attractiepark Toverland. Dit evenement werd uitgesteld tot na de coronacrisis in 2020.

OnneDi en haar broer Henrik begonnen in 2021 met een podcast genaamd Moordcast. Dionne versloeg Eva Cleven in de finale van It Takes Two, een zangwedstrijd voor BN’ers. Zijn dochter werd door haar vader bij de moord betrokken. Toen Dionne Slagter 9 was, vocht ze tegen anorexia. Tot ze tijdens het filmen van de docu-serie een moordring tegenkwam.

Dionne versloeg Eva Cleven in de finale van It Takes Two, een zangwedstrijd voor BN’ers. In de loop van een half jaar hoorde Dionne Slagter verbijsterd dat de FIOD, een financiële fraude- en opsporingsdienst, door de overheid was gesloten. Zimra Gordon, een Nederlands model dat borstimplantaten had en in een rolstoel belandde, is daar een bekend voorbeeld van.

Dionne Slagter, alias Onnedi, zei tegen zichzelf: “Dat ga ik doen.” Als Nederlandse YouTuber is Onnedi er een om naar te kijken. Ik waardeer je hulp en de video die je hebt gemaakt. Dionne Slagter, een bekende YouTuber en zangeres, was blij met haar borstprothesen.

In de loop van een half jaar hoorde Dionne Slagter verbijsterd dat de FIOD, een financiële fraude- en opsporingsdienst, door de overheid was gesloten. Zijn dochter werd door haar vader bij de moord betrokken. Toen Dionne Slagter 9 was, vocht ze tegen anorexia.

Dionne versloeg Eva Cleven in de finale van It Takes Two, een zangwedstrijd voor BN’ers. Zimra Gordon, een Nederlands model dat borstimplantaten had en in een rolstoel belandde, is daar een bekend voorbeeld van. Bedankt voor het maken van deze video en voor je voortdurende steun.

Dionne slagter vader
Dionne slagter vader