Dionne slagter ouders
Dionne slagter ouders

Dionne slagter ouders /\ Toen Slagter vanwege gezondheidsproblemen zijn studie aan de Herman Brood Academie moest staken, deed hij dat zonder zijn studie af te ronden. Haar YouTube-kanaal heet “Dionnetje1990” en daar is ze later dat jaar mee begonnen.

“OnneDi” werd twee jaar later door Slagter gekozen. Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn zijn enkele van de andere YouTubers met wie ze samenwerkt. Haar serie Leuk of Meuk, waarin ze verschillende speeltjes en gadgets uitprobeert, is behoorlijk populair op haar kanaal. OnneDi is het pseudoniem dat Slagter in 2016 gebruikte om een ​​gelijknamig boek uit te geven.

Slagter’s filmografie omvat Hoods! in 2016, The Slim Family in 2017 en 100 procent Coco in 2018. Het themalied van de laatste film werd uitgevoerd door Slagter. Naast SpangaS en Dare was ze dit jaar te zien in de films The Boss Baby en Showdogs als stemacteur. Slagter had tot begin 2017 een relatie met Kaj van der Ree van NPO 3FM en YouTube.

Slagter is sinds maart 2018 een castlid van It Takes 2 in een poging haar zangcarrière nieuw leven in te blazen. Om de finale te winnen, zat ze in het team van Marcel Veenendaal. [8] Op 11 november 2018 gaf ze haar eerste soloshow in De Melkweg in Amsterdam.

Slagter was in 2019 lid van de 100-koppige jury van de televisieshow All Together Now. Slagter nam in 2019 deel aan het 20e seizoen van Expeditie Robinson op RTL 4 en eindigde als 17e met vier plaatsen.

Dionne slagter ouders
Dionne slagter ouders

OnneDi nam regelmatig deel aan YOUTUBERSxTOVERLAND in Toverland, een jaarlijkse bijeenkomst van de jongere bezoekers van het park. Dit evenement werd uitgesteld tot na de coronacrisis in 2020.

Ik weet niet hoe dit in de publieke belangstelling terecht is gekomen, maar ik ben verbijsterd dat dit gebeurde tijdens onze relatie. Voor het leven van mij had ik geen idee dat dit aan de hand was. “Dat Slagter Kaj zou hebben gepakt, wordt door het meisje zelf ontkracht.

Retweet een van de jonge vrouwen met wie Kaj destijds contact zou hebben gehad: “Als ik namens mezelf en een aantal andere mensen die door Kaj zijn geschaad, spreek, kan ik met vertrouwen zeggen dat OnneDi totaal niet op de hoogte was van wat er was gebeurd. Omdat hij loog over het hebben van een relatie, hadden we geen idee.

Eerder deze week verontschuldigde Kaj van der Ree zich voor eerdere seksuele grensoverschrijdende contacten met minderjarigen. De 28-jarige vlogger noemde deze blunders “dom” in een persoonlijk persbericht.

“Eerst en vooral gaan mijn oprechte excuses uit naar de jonge vrouwen die bij deze situatie betrokken zijn. Als gevolg daarvan ben ik gaan beseffen dat ik veel mensen in de steek heb gelaten “Volgens een verklaring van Kaj is vergeving een mogelijkheid voor zowel de jonge vrouwen als anderen, hoop ik.

Twee populaire radioprogramma’s, Guinea Pigs en Skaj is the Limit, worden per direct stopgezet door de NPO en BNNVara.De gevallen vlogger kan het nu ook bij RTL achter zich laten. RTL reageerde op de opschudding door te zeggen: “We zijn geschokt door de verklaring van Kaj van der Ree.

” “Dit soort gedrag is voor ons altijd onaanvaardbaar.” Nieuwe afleveringen van Nieuws., waarin Van der Ree een castlid is, zijn nog niet geproduceerd en hij zal ook niet worden gevraagd om in toekomstige afleveringen te verschijnen. Het schema van de presentator is ook vrij van nieuwe verantwoordelijkheden.

Dionne slagter ouders
Dionne slagter ouders