Diana Moseni Pojkvän
Diana Moseni Pojkvän

Diana Moseni Pojkvän /\ Diana Mosenis pojkvän | Den här säsongen är den stora tittarfavoriten i reality-tv-världen tillbaka med en helt ny version. Återigen kommer en grupp unga män och kvinnor att tävla i Mexiko om en prispott på 500 000 NOK i den nya säsongen av Paradise Hotel. Som

det sedvanliga drama, kärlek, intriger, lekar och svek kommer att vara en del av festligheterna såväl som firandet. Men saker och ting är inte sig likt, eftersom det finns en ny värd som driver Paradise Hotel. Rebecca Stella, en fast inventarie på etablissemanget, har ersatts med influencern Nicole Falciani.

Under programmets tid blev Rebecca Stella praktiskt taget synonym med den, men efter flera framgångsrika säsonger var det dags för en skådespelare att ta över. Och den nuvarande programledaren har ett bra förhållande till Nicole, som brukade vara den gamla programledaren. Trots det faktum att

samma värd, även om hotellets kundkrets har utvecklats dramatiskt (eller åtminstone märkbart) under åren. Om du har tittat på Paradise Hotel hur länge som helst, vet du att före detta tävlande eller “veteraner” från programmet dyker upp oftare än tidigare.

kommer förmodligen inte att vara normen, och den framtida säsongen kommer att fortsätta i samma veva. Bara en av konkurrenterna i årets fält är någon vi sett tidigare, men alla andra är nykomlingar. Därför kommer de nio bästa tillgängliga singlarna att presenteras i

ställer ut för första gången någonsin. Trots det fylls hotellet snabbt upp av rutinerade spelare och wild cards. En av personerna som dyker upp på hotellet i jakt på hämnd är 25-årige Andreas “Andy Fresh” Haddad. Andy

Han hade den våren skrivit på Paradise Hotel 2020, men efter bara några veckor där bestämde han sig för att lämna loppet. Hans återkomst till tv har mötts med upprymdhet av hans många hängivna fans. Att bli repatrierad har lämnat honom utan några alternativ.

Ta hänsyn till summan av 5 000 000 svenska kronor som Diana Moseni vann på säsongen 2020 av Paradise Hotel, som sändes i höstas. Och när Hant diskuterar sin situation med Andy,

Hants kärleksliv inkluderar ett kort omnämnande av hans fling med föregående års Paradise Hotel-tävlingsvinnare. Den kommande säsongen av Paradise Hotel kommer återigen att innehålla en grupp unga män och kvinnor som tävlar i Mexiko om en prisfond på 500 000 NOK.

vädring. Det blir fest och som brukligt kommer det också att finnas drama, kärlek, intriger, lekar och förräderi. Å andra sidan är existensen av detta parti i sig källan till drama, kärlek, intriger, spel och svek.
Saker och ting är inte vad de brukade vara på Paradise Hotel. Kvarteret där den inflytelserika figuren Rebecca växte upp

Den före detta stjärnan Rebecca Stella har ersatts som showens kreativa kraft av Nicole Falciani. Namnet Stella’s var synonymt med showen under hela sin tid på tv, men efter en rad kritikerrosade projekt har Falciani tagit över rollen.

Diana Moseni Pojkvän

säsonger bestämde man sig för att börja leta efter en ny skådespelare. Och den nuvarande programledaren, Nicole, kommer bra överens med den förra programledaren, som också var programledare. Även om samma värd har varit på hotellet i decennier har gästerna som bor där förändrats genom åren.

de som stannar där kommer att upptäcka att många saker som de tidigare tog för givna har förändrats avsevärt. Återkomster av tidigare tävlande eller så kallade “veteraner” på Paradise Hotel är nu vanligare än de någonsin varit tidigare, vilket alla som har sett programmet hur länge som helst vet.

Sara Bolay har antytt att hon snart kommer att släppa en stor mängd information i två inlägg hon publicerade tidigare idag på sin Instagram-story. I ett inlägg skriver hon “Det kommer aldrig, aldrig att finnas ett undantag, och alla som sett programmet hur länge som helst förstår detta.”

I dagens inlägg kommer jag att avslöja något som får dig att flämta högt. “Nu när de faktiskt kommer att hända, känner du dig sjuk? Men jag ser fram emot att dela mina resultat och höra om deras tidigare och nuvarande framsteg. Jag utvecklade det utförligt,

sista minuten”, skriver hon i ett annat inlägg. Sara Bolay fick först uppmärksamhet efter att ha medverkat i säsongen 2015 av “Ex on the Beach.” Hon dök också upp i säsongen 2020 av “Celebrity Ex on the Beach.”

säsongen kommer att fortsätta i samma veva som tidigare. Även om vi är bekanta med en av deltagarna i årets startuppställning, är ingen av de andra utmanarna återvändare från något av de tidigare åren. Som ett direkt resultat av detta är de allra första nio singlarna att checka in den här säsongen alla debuter.

kommer att presenteras för tittarna för första gången, blir programmet snabbt befolkat med erfarna proffs. Andreas “Andy Fresh” Haddad, en 25-åring från New York, är en av “nybörjarna”.

Andy anslöt till Paradise Hotel 2020 under våren, men efter ett par veckor bestämde han sig för att han inte ville fortsätta delta i programmet och lämnade på egen hand.Många tittare är glada över att se honom tillbaka på TV efter en så lång frånvaro eftersom han var en fanfavorite, men nu när han är tillbaka är allt han bryr sig om att göra en vinst på 500 000 svenska kronor.

Efter att ha tagit sig till den sista omgången av dokusåpanstävlingen Hotel 2020, som sändes i höstas och var värd av Diana Moseni, hade Hant och den slutliga vinnaren ett kort släng som kommer upp i samtal med Andy.Vinnaren av förra årets hotellvistelse i Paradiset avslöjas.

Diana Moseni Pojkvän