Devrim aslan leeftijd
Devrim aslan leeftijd

Devrim aslan leeftijd /\ Een Nederlandse quizzer met de naam Devrim Aslan. Hij is een van de vijf vaste quizzers in het tv-programma Beat the Champions. Film, voetbal, aardrijkskunde en entertainment behoren tot zijn interesses.


Beat the Champions, een quizshow op RTL 4 die sinds januari 2021 draait, heeft kampioen Aslan. Voor presentatrice Chantal Janzen is Devrim Aslan ‘de kroonprins in de quizscene’.


Hij is een Nederlandse quizmaster bekend als Devrim Aslan. Hij is een van de vijf vaste quizzers in het tv-programma Beat The Champions, waar hij het opneemt tegen andere hoopvolle kandidaten in verschillende categorieën. Hij heeft kennis van film, voetbal, aardrijkskunde en entertainment.

Beat the Champions is een sportquizshow die sinds januari 2021 te zien is op RTL 4. Aslan is de kampioen van de show.

Presentatrice Chantal Janzen omschrijft Devrim Aslan als de “koninklijke prins” van de quizscene. ‘Hij is de koning van de quizscene’, zegt ze.

Devrim aslan leeftijd

Bij A Tribe Called Quiz is Aslan lid van een wereldwijd prijswinnend Amsterdams quizteam. De Open Dutch Quiz Contest 2020.

werd gehouden in Nederland en Aslan en zijn team eindigden op de zevende plaats. Aslan was op het moment van het voorval student aan het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam.

Devrim Aslan was altijd een buitengewoon begaafde leerling geweest en zijn cijfers behoorden altijd tot de hoogste in zijn klas. Het is mogelijk dat zijn liefde voor testen voortkomt uit zijn levenslange interesse in geschiedenis.

De Nederlandse versie van Beat The Chasers, waaraan hij momenteel deelneemt, heet Beat The Champion en wordt momenteel getest.

In deze gameshow kunnen we Devrim zien als een achtervolger, en hij heeft het tot nu toe goed gedaan. Behalve dat hij de meest ervaren en jongste vechter is, heeft hij ook de meeste jeugd aan zijn zijde.

Hij is ook geschiedenisstudent, dus we mogen concluderen dat hij veel informatie over het onderwerp bij de hand heeft.

Als het gaat om informatie over de familie van Devrim Aslan die op internet verschijnt, is hij ongewoon stil geweest. Het lijkt erop dat hij en zijn familie ervoor hebben gekozen om hun privacy privé te houden.

hij werd geboren op 28 april 1996 bij zijn liefhebbende ouders in Amsterdam, Nederland, waar hij de gastheer zou worden van een spelshow.

Devrim aslan leeftijd
Devrim aslan leeftijd