Dennis schouten lengte
Dennis schouten lengte

Dennis schouten lengte /\ Schouten groeide op in Glanerbrug en studeerde af aan het ROC van Twente in Hengelo met een mbo-diploma vestigingenbeheer.

In mei 2014 begon hij met het filmen van video’s op zijn eigen YouTube-kanaal, GeenCommentaar. Schouten begon in januari 2016 bij PowNed te werken, nadat hij zijn hbo-opleiding media, informatie en communicatie aan Saxion Hogescholen in Enschede had stopgezet.

Albufissa

Hij deed zich voor als correspondent voor deze omroep. Dennis in Albufissa in Albufeira is een zesdelige webserie, terwijl Dennis in Cherso in Chersonissos een tweedelige webserie is.

Het was verbazingwekkend dat hij verantwoordelijk was voor een deel van de financiering van het Dennis-programma in Albufissa.

Schouten werkte naast PowNed als correspondent voor het televisie- en radioprogramma Veronica Inside. Schouten had een TIA tijdens het opnemen van een item met voetballer Dico Koppers.

Koppers reed hem vervolgens naar het ziekenhuis. Later publiceerde hij foto’s van zijn TIA. Veronica Inside won in 2020 de Gouden RadioRing, mede dankzij de langdurige campagne van Schouten.

Dennis schouten lengte

Zo nam hij met Wilfred Genee het nummer You don’t get that ring from me cadeau op. Toen de radioversie van Veronica Inside naar de ochtend werd verschoven, werd bekend dat Schouten als verslaggever terug zou keren in de show.

Nederland

Schouten was in 2019 deelnemer aan RTL 5’s programma De Slechtste Bestuurder van Nederland. De serie Onrecht! van PowNed, waarin Schouten en Bram Krikke reisden om slachtoffers van onrecht te redden, ging op 9 oktober 2019 in première.

Dennis begon in maart 2020 de YouTube-serie Gossip Talk met Jan Roos en Mark Baanders, en daarna alleen met Rose.

Dennis kreeg in juli 2020 een deal met NieuwNieuws als creatief directeur. Hij maakte hiervoor zelfs zijn eigen YouTube-video’s.

Dennis stopte in december 2020 met PowNed, na vier jaar dienst.

Door de inhoud van Gossip Talk werd Schouten door Paul Römer, algemeen directeur radio en televisie van Talpa, gewaarschuwd dat hij in januari 2021 niet meer welkom is als verslaggever bij Radio Veronica Inside.

Schouten was een van de deelnemers aan het 21e seizoen van RTL 4 Expeditie Robinson in 2021. Schouten was in mei op doktersadvies gestopt met de expeditie vanwege gezondheidsredenen en eindigde daarmee op de 26e plaats, zo blijkt uit de uitzending van 5 september.

Dennis schouten lengte
Dennis schouten lengte