Davy propper vriendin
Davy propper vriendin

Davy propper vriendin /\ De gepensioneerde Nederlandse profvoetballer David Petrus Wenceslaus Henri (Davy) Pröpper was een middenvelder die voor een aantal teams speelde.

Een contract met de Nederlandse club PSV tot medio 2023 werd in juni 2021 overeengekomen, ter vervanging van zijn vorige contract bij Brighton. Het jaar daarop besloot hij zich als professional terug te trekken uit het voetbal.

Nederlands elftalspeler Pröpper maakte in 2015 zijn debuut voor het team.

Met Mandy van Ginkel heeft Davy Pröpper een romantische relatie. De vriendin van de middenvelder is toevallig de nicht van Marco van Ginkel, zoals je misschien al geraden had uit de naam.

Vanaf dit seizoen is Mandy van Ginkel te zien in het Philips Stadion. Vanwege haar achternaam mag het geen verrassing zijn dat Davy Pröppers vriendin via haar nichtje aan Marco van Ginkel is gelinkt.

Davy propper vriendin
Davy propper vriendin

Al was het alleen maar omdat ze meer tijd zou doorbrengen met Marco’s vriendin Kristie Willems, de overdracht van haar neef Marco klonk haar ongetwijfeld als muziek in de oren.

Het is belangrijk voor de twee vrienden om zoveel mogelijk contact te houden, wat moeilijker werd toen Marco besloot te reizen.
Een plotseling afscheid wordt niet genoemd door Peter Pröpper (60). “Dit is het hoogtepunt van een proces op langere termijn voor ons als gezin.”

Na veel wikken en wegen nam Davy eindelijk een besluit. We communiceerden regelmatig met elkaar. Zijn verlangen is hiernaar. Uiteindelijk moet hij deze keuze maken. We zijn in een nieuwe fase in ons leven beland.”

Davy propper vriendin
Davy propper vriendin

In de nasleep van het vertrek van Marco van Ginkel naar Chelsea zag de Nederlander zich genoodzaakt een vaste basis te leggen in de ploeg van Peter Bosz. Zijn team, Ajax, eindigde in november 2013 als eerste in de Eredivisie en claimde hun eerste landstitel sinds 2006 en de eerste sinds 2000 na een volledige week competitie.

Vitesse was na zeventien speelrondes de duidelijke koploper en daarmee de herfstkampioen.. In de eerste wedstrijd van het seizoen voor Vitesse, tegen Ajax, op 6 april 2014 speelde Pröpper zijn honderdste Eredivisie-duel. Pröpper werd in dat jaar voor het tweede jaar op rij Gelders voetballer van het jaar.

Na een succesvolle play-offcampagne met Vitesse in het seizoen 2014/15 plaatste Pröpper zich met zijn team voor de Europa League. Voorafgaand aan het seizoen werd hij door de supporters van de club gekozen tot Vitesse Speler van het Jaar.