Davy pröpper vriendin
Davy pröpper vriendin

Davy pröpper vriendin /\ Dan is er nog de kwestie van Mandy. In februari 2015 verhuisden hij en Mandy naar een nieuw huis. Sinds medio 2012 wonen ze samen.

Schoevers in Arnhem werd bijgewoond door het nichtje van Marco van Ginkel. Elysee Accountants is waar ze in 2015 gaat werken als haar vriend Davy niet naar een ander land verhuist.

Elysee Accountants is sinds 2013 in dienst bij Mandy van Ginkel. Toen ze klaar was met haar opleiding bij Schoevers was ze deskundig directiesecretaresse/personal assistant. Het is bijna vier jaar geleden dat Mandy als secretaresse bij een accountantskantoor heeft gewerkt. In september 2014 volgde zij de opleiding Professional Office Manager van Schoevers.

Daarnaast houdt Mandy zich, onder begeleiding van ‘In love with Health’-goeroe Lisa van Cuijk, bezig met het verzorgen van honden, het zorgen voor haar jongere neven, de laatste modetrends en gezond eten. Ondertussen is Davy Pröpper, die een toegewijde aanhang heeft, hard aan het werk en lijkt hij een mooie toekomst voor zich te hebben in de filmindustrie.

Hier zijn een paar foto’s van het paar, die niet verlegen zijn om selfies en vakantiefoto’s op sociale media te plaatsen. Bij PSV’s eerste openbare training voor de pers zaterdag was Davy Pröpper een van de vijf nieuwkomers. Deze week voltooide Pröpper zijn terugkeer bij PSV en de 29-jarige is blij om na een jaar afwezigheid weer terug te zijn in Eindhoven.

Davy pröpper vriendin
Davy pröpper vriendin

“Het was me meteen duidelijk dat ik hier thuis was.” Pröppers eerste dagen in Eindhoven staan ​​in het teken van elkaar leren kennen, ondanks het feit dat hij daar van 2015 tot 2017 een contract had. Na de training van zaterdag gaf Pröpper zelf toe dat “hier inderdaad iets is veranderd”. Spelers en technische staf hebben beide een grote opknapbeurt ondergaan. Daarnaast zijn er veel bekende gezichten in de club en is het altijd goed om bij te praten met oude bekenden.

Drie seizoenen lang was Pröpper een vaste waarde voor Brighton & Hove Albion in de Premier League. Vorig seizoen zat hij echter veel te vaak op de bank. Hij had een besluit genomen: hij wilde zo snel mogelijk terug naar Nederland. “Wat betreft de terugkeer naar PSV, ik wilde dat heel graag doen.

Om eerlijk te zijn, heb ik er niet aan gedacht om me bij andere organisaties aan te sluiten. Corona maakte het het afgelopen jaar ook moeilijk. Het was moeilijk voor mijn vriendin en kind om omgaan met mijn afwezigheid van hun dierbaren. Door de interesse van PSV in mij ben ik heel blij.”

De vier jaar van Pröpper in Engeland hebben hem echter duidelijk veranderd. Op het veld lijkt hij groter en sterker dan zijn teamgenoten. Voor de Premier League moet je dat ook doen, zegt Pröpper met een glimlach.

“Ik kon ze niet bijhouden, je moet met ze mee.” Pröpper daarentegen houdt vol dat hij als persoon niet is veranderd. De mooie wedstrijden die je in Engeland hebt gespeeld, neem je natuurlijk mee. “Ik geloof echter niet dat ik als persoon geëvolueerd ben.”

Davy pröpper vriendin
Davy pröpper vriendin