Dave roelvink vader
Dave roelvink vader

Dave roelvink vader /\ Dave Roelvink is een Nederlands model, DJ en media persoonlijkheid.

Roelvink is vooral bekend als de zoon van de Nederlandse muzikant Dries Roelvink. Hij is ook erkend voor een aantal tv-shows, met name RTL 5’s Expeditie Robinson.

Roelvink is de zoon van folkmuzikant Dries Roelvink en werd geboren in Amsterdam. Roelvink is het middelste kind van het gezin, met een oudere zus en een jongere broer genaamd Donny Roelvink.

Een modellenscout benadert Roelvink op straat als hij 16 jaar is. Sindsdien heeft Roelvink op de covers van talloze glossy magazines gestaan ​​en in Tommy Hilfiger-modeshows gelopen.

Roelvink maakte in 2012 zijn uitzenddebuut in de Fort Boyard-aflevering. Later in die jaren was Roelvink te zien in de SBS6-series Welcome to the Kamaras en Sterren Jumpen, waarvan de laatste moest vertrekken vanwege een blessure die hij opliep tijdens het filmen.

Roelvink, zijn vader Dries en de rest van de familie schitterden in het voorjaar van 2015 in hun eigen show De Roelvinkjes.

Roelvink en zijn vader brachten voor de show de single Samen Door Het Leven uit, die nummer acht bereikte in de Oranje Top 30. Roelvink is sinds 2015 DJ en draait verschillende soorten muziek, waaronder Bubbling, Moombahton en Eclectic.

Roelvink verscheen in 2016 op Expeditie Robinson en werd weggestemd als zesde kanshebber. Roelvink liet eind 2016 zijn eigen televisieprogramma Dave het huis uit, dat tien afleveringen duurde en alleen te zien was op RTL’s online kanaal RTL XL

Dave Roelvink (27) en zijn vriendin Jazzlyn waren bij het ooievaarsnest aangekomen. De blije vader deelt zijn vreugde om vader te worden van een zoon op Instagram.

Dave deelde zojuist een momentopname van Jazzlyn die de baby vasthield, evenals een video waarin hij zijn zoon knuffelde op sociale media.

De jongen heeft volgens Dave de naam Dean gekregen. Mijn lieve oma (Dien) in de hemel wordt vereerd met een naam en een eerbetoon.

Dave roelvink vader

Je zult zo trots op jezelf zijn daarboven. Je bent een kampioen, Jazz. “Ik hou van je”, postte hij op Instagram. Dave leek de hele video erg emotioneel te zijn.

Dave kan nog steeds niet bevatten dat hij in november vader wordt. Hij neemt even de tijd om alles te verwerken nadat zijn vriendin hem het goede nieuws vertelt door een fopspeen in zijn yoghurtschaaltje te verstoppen. Dit blijkt duidelijk uit de korte video die hij samen met het goede nieuws meestuurt.

Het is nu echter volledig gezonken. ‘Ik word vader!’ Eindelijk hebben we nieuws: begin november verwelkomen we ons eerste kind”, zegt hij opgewekt in het artikel.

Dien, de oma van Dave, is de naam van de jongen. Drie jaar geleden stierf ze op 90-jarige leeftijd. Dave en zijn broer Donny hadden een speciale band met hun grootmoeder.

Mijn lieve oma (Dien) in de hemel wordt vereerd met een naam en een eerbetoon. Met een momentopname van Jazzlyn die haar zoon in haar armen houdt, zegt Dave: “Je zult zo trots zijn daarboven.”

Dave uploadt ook nog een video waarin hij niet kan stoppen met huilen. Onder zijn bericht grapt Dave: “PS op de video lijkt het alsof ik huil, maar dat is niet zo.”

In zijn Instagram Stories uit het ziekenhuis zegt het oudste kind van zanger Dries Roelvink: “Het gaat beginnen.”

De dj stelde een zaterdagconcert uit om de geboorte van zijn eerste kind niet te missen. “Ik geloof dat iedereen het begrijpt.” Jongens, ik hou jullie op de hoogte.”

In april maakten Dave en Jazzlyn bekend dat ze hun eerste kind verwachten. Nadat ze in 2015 uit elkaar gingen, besloten de twee een jaar geleden hun liefde nog een kans te geven.

Op 30 oktober groeide de familie Roelvink met één toen de vriendin van Dave Roelvink, Jazzlyn, beviel van hun zoon.

Decaan Roelvink is de naam van de kleine man. Dit is niet zomaar een naam; het heeft een speciale betekenis voor Dave en Jazzlyn. Dave’s zoon is vernoemd naar zijn overleden oma Dien, volgens zijn berichten op sociale media.

“Vernoemd naar en ter ere van mijn hemelse grootmoeder (Dien).” Bij de eerste foto’s van zijn baby schrijft de trotse vader: “Wat zul je trots zijn daarboven.” ‘Je bent een kampioen, Jazz.’ “Ik aanbid je.”

Dave roelvink vader
Dave roelvink vader