Dante Zia Pojkvän

Dante Zia Pojkvän
Dante Zia Pojkvän

Dante Zia Pojkvän /\ Födelsedatum: 19 februari 1993, vilket gör Dante Zia 28 år gammal nu. Trots att han är född i Holmeja kallar han numera Malmö hem. Dante växte upp av sin pappa, 53-årige Paolo Zia, mamma, Elisabet Zia, 55-åring, och fem syskon, en av dem, Oscar Zia, är en välkänd artist.

Dante Zia är Oscars äldre syskon, och bröderna har varandras rygg oavsett vilka vägar de väljer att ta i livet. Dantes medverkan i Sveriges Mästerkock fick Oscar att hålla tummarna för honom. “Jag tycker det är jättebra att han är med. Anledningen till att jag går så långt är så att

försök äta så mycket som möjligt av det han gör “tidigare smsade Oscar Zia till Nöjesbladet. Han utvecklade: “Jag uppskattar verkligen ditt tålamod med mig när jag försöker lugna mina nerver. Han är otäck, men jag tror på honom. Jag håller tummarna för att han kommer med äkta italiensk mat på den lilla skärmen.” Dantes största intresse ligger i köket.

Och 2018 deltog han i Sveriges Mästerkock i svensk tv. Sjätteplatsen var så hög han kunde komma i tävlingen. Han lät dock inte det avskräcka honom. För att uttrycka det enkelt var den måltiden det första steget på hans otroliga kulinariska äventyr. Dantes kokbok, Pasta al Dante, kom ut i december 2020. Rätters recept

i boken är uppdelade i tre olika nivåer av komplexitet, vilket gör att läsaren kan välja den rätta för sin skicklighet och tillgängliga tid. Bokens 35 läckra rätter inkluderar 20 vegetariska alternativ. Dante Zia är ovillig att uttrycka sina känslor romantiskt. Några uppdateringar om dina känslor för kocken? Det ser ut som en

en stor fet “?” inte ens Dante kan svara. Dante Zia säger till Hänt, “Haha, lite förvirrad.” Dantes längd är ett ämne av intresse för många. För visst står Oscar Zia på en höjd av 187 cm. Kan du berätta om din storebror är längre eller kortare än du? Kortare. Dante Zia informerar Hänt, “Jag är 179,6 centimeter.” Det finns mycket oro i mig och

Jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen, verkligen att det här löser sig. Ändå litar jag på honom eftersom han är en ärlig och anständig människa. Bonus: Jag håller tummarna för att han ska ta med riktig italiensk mat till den lilla skärmen. I den här scenen finns Oscar Zias älskare där för honom. Det har gått ett halvår sedan Oscar Zia och hans sambo Axel Winqvist började dejta för första gången. Sannolikt är svaret nej.

Den som inte har hört att Oscar Zia, 25, ska vara värd för Melodifestivalen i år lever under en sten. Vilken stor framgång han har blivit! Han organiserar inte bara det hela, utan han har också uppträtt i shower och sjungit för publiken. Oscar har tidigare delat med Expressen om betydelsen av stödet hans pojkvän Axel

Dante Zia Pojkvän

Winqvist, 30 år när detta skrivs, jobbar med Melodifestivalen. Som person är han fantastisk, en styrka. Självklart kommer jag att vara borta länge, men du kan vara säker på att vår kärlek är oförminskad. Sedan, säger han till tidningen, får vi reda på hur länge han kan hålla ut. Oscar Zias pojkvän är där för att backa upp honom. Oscar hävdar, under intervjun, att han och hans

Axel, en radioproducent till yrket, och jag har dejtat i ungefär ett halvår. Älskaren visade sitt stöd för Oscar efter sändningen av avsnitt 4 förra helgen. Efteråt, för första gången någonsin, dök de upp på ett offentligt foto tillsammans. Tillsammans, de två

verkade vara väldigt kär. Oscar avslöjade sina tidigare självdestruktiva sätt i en intervju med Aftonbladet. Jag insåg att mina destruktiva tendenser till stor del berodde på min osäkerhet om min ställning i världen. Att göra vad, exakt? Jag menar, vem är jag, frågar han. samt en katalysator

Under den tiden gick saker mellan mig och min ex-pojkvän från dåligt till värre. Jag var milt sagt deprimerad. Drömmen går i uppfyllelse för Oscar Zias familj: den mystiske pojkvännen Oscar Zia har blivit kär, men han vill inte att någon ska veta om det. Programledaren för Melodifestivalen vill ha barn och en familj, men han är orolig att han inte kommer att få så många som han behöver. jag är så

orolig att jag inte kommer att kunna bilda den typ av familj jag föreställer mig. Det är bara för svårt, konstaterade han i TV4:s Benjamins. Oscar Zias ex-pojkvän dumpade henne. Oscar Zia nominerades till Årets Gay på QX-galan 2017 efter att ha kommit ut som gay i samband med sitt engagemang i Melodifestivalen 2016.

  1. Zia dejtade Jonathan Rander, som är sex år äldre än hon, från 2018 till i år. Uppbrottet togs upp i hans musik. Det var första gången jag någonsin kände mig riktigt ensam och krossad av ett uppbrott, och jag var glad att det hände. Jag är dock lättad i vissa avseenden

dålig smak på ett sjukt sätt. Som ett resultat av att mogna, så klart. Det var ett tag sedan, men nu kan du sätta pennan på papper och äntligen säga hejdå till honom. Följaktligen sprängde jag ut mig själv, tillbringade tid med mina kompisar och blev krossad. Förr var jag helt upptagen av det, men nu är jag i ett skede där jag inte längre känner ett behov av att göra det till förmån för att ägna min tid och energi åt det.Oscar

Zia sa till Elle 2021 att han “mådde bra”. Oro över Oscar Zias brist på familj Enligt en intervju publicerad i Dagens Nyheter i januari i år träffar Oscar Zia en man som deltar på den ökända kändisfest som Zia höll för att fira sin 25-årsdag. De föredrar dock att stanna kvar i skuggorna.

I något av sina konton i sociala medier har programledaren för Melodifestivalen ännu inte avslöjat identiteten på sin nya signifikanta annan. Som person är han fantastisk, en styrka. Självklart kommer jag att vara borta länge, men du kan vara säker på att vår kärlek är oförminskad. Sedan får vi se hur länge han orkar, säger Oscar Zia till Expressen. Oscar Zia har dock avslöjat att han längtar

att fostra en stor skara barn. Zia uttryckte oro över sin oförmåga att bilda familj på det sätt han vill i sin kompis Benjamin Ingrossos TV4-program Benjamins sista år. Det är svårare för homosexuella män att bli gravida.

Dante Zia Pojkvän

You may also like...