Danny Saucedo Längd
Danny Saucedo Längd

Danny Saucedo Längd /\ Danny är infödd i storstaden och tillbringade sina uppväxtår i den höga omgivningen på Södermalm i Stockholm. Båda Dannys föräldrar är invandrare; hans mamma Patricia är från Bolivia och hans pappa Piotr är från Polen. Efter att ha nått den mogna åldern av

I pojkkören i S:ta Katarinakyrkan har Danny sjungit sedan han var fem år. Danny har gått Adolf Fredriks musikklasser, Lilla Akademin och Södra Teatern, och han var en av huvudrollsinnehavarna i 2005 års uppsättning av Just Job, som skapades och presenterades för att fira Katarinakyrkans 250-årsjubileum.

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

Stockholmsgymmet där latinet tränar. Med flera vänner etablerade Danny bandet Raggaboush när han var 16; gruppen blev en omedelbar hit i skolan. 2003 dök Danny upp som bakgrundsskådespelare i filmen Ondskan. Att han var David Hellmans kusin är vida okänt.

Dann har skrivit en låt till Dave (även känd som Dave Lepard, sångaren i bandet Crashdiet) som heter How I wonder Where you are. Våren 2006 bestämde sig Danny för att prova något annat. Både han och hans kompis Jonah Nilsson provade på American Idol. Omedelbart blev han en hängiven åskådare.

favorit, med panelen som projicerar en lång körning på Idol för den tävlande. Men Danny blev utslagen på sjätte plats. Juryn var rasande, publiken var i tårar och de återstående tävlande behandlades som att gå, prata mysterier. Varför? var frågan alla ställde. Efter att ha avtjänat sin tid återvände Danny omedelbart till sina musikaliska sysslor.

Han är känd för att ha skrivit låten “Blue”, som minns om första gången han såg sin blivande fru Janna. Dannys första låt, Tokyo, släpptes den 14 februari 2007. Du kan förvänta dig att lära dig mer om Dannys kommande album inom en snar framtid. Fansen blev galna i det, och det slutade med att det blev den bästsäljande

topp på radiolistorna under en lång tid. Platina såldes som ett resultat. Play it for the girls, bandets andra singel, släpptes den 21 maj 2007 och deras debutalbum, Heart.Beats, följde två veckor senare. Tidigare denna månad (den 12) lade Danny och Therese Grankvist ner sin samarbetssingel, Om bara du.

Danny medverkade i tv4-varianten Let’s dance våren 2008. Tillsammans med sin danspartner Malin Johansson kom han på fjärde plats. Dannys danskarriär är dock långt ifrån klar; den 6 september 2008 kommer han att tävla i Eurovision Dance Contest. Till sist går han dansen med

Danny Saucedo Längd

Jeanette Carlsson. Killen kan sjunga och dansa bra. Mannen kan också skriva låtar och producera musik. Han och kompisen Oscar Görres har skapat ett antal låtar tillsammans, bland annat vinnarlåten “Dancing in repeat” för det engelska programmet DanceX och låten “Give me some time”.

som finns på EMD:s album A state of mind. Ni har säkert inte hört nyheten om att Danny Saucedos stora show, “The Run(A)way Show 2.0”, kommer till Cirkus i Stockholm i september. Hösten 2019 var Göteborg värd för världspremiären av The Run(A)way Show. Aspekter av allmänheten och kritiska

konvergerade på slutsatsen att denna show avsevärt utökade gränserna för vad som tidigare ansetts vara möjligt i den här miljön. I början av år 2020 uppträdde Danny och hans band fortfarande för utsålda publik på arenor runt om i Sverige. Nu producerar Danny Run(A)way Show, en förnyad version av showen.

Danny bjuder på en magnifik scenshow, där allt från den toppmoderna ljustekniken till de tio dansarnas perfekt synkroniserade danssteg är genomtänkt in i minsta detalj. Showens 2.0-version kommer att spelas på Cirkus i Stockholm och fyra turnéstopp hösten 2022.

minutiiteten av allt Och den briljanta artisten Dannys sinne är källan till all action på scenen. Av den enkla anledningen att detta är popkonst när den är som bäst. De utarbetade kläderna, den unika uppsättningen och expertljusdesignen har alla hyllats av kritiker. Och dessutom

Aldrig tidigare i svensk popmusiks historia har en artist fått sin egen klädlinje tillverkad speciellt för att användas på scen av artisten och hans besättning. Danny Saucedo Längd | Som soloartist har Saucedo spelat in mer än femton singlar och fem studioalbum.

Hans debutalbum, Heart Beats, och dess medföljande singlar – “Tokyo”, “Play It for the Girls” och “Radio” – var alla nummer ett i Sverige. Samtidigt var han medlem i den svenska poptrion EMD tillsammans med Erik Segerstedt och Mattias Andréasson. Detta

grupp var tillsammans från 2007 till 2010 och gav ut tre studioalbum och elva singlar (varav ett album och fyra singlar toppade de svenska listorna). 2008 vann bandet en Grammy för bästa rockframträdande med sin singel “Jennie Let Me Love You”.

Han har uppträtt fyra gånger i Melodifestivalen, varje gång som både artist och låtskrivare. Med “Baby Goodbye” landade EMD på tredje plats 2009. 2011, som soloartist, placerade han tvåa med “In the Club”.

2012 tävlade han med låten “Amazing” och 2021 använde han “Dandi dansa”, som placerade sig på sjunde plats totalt. Saucedo, som föddes i Stockholm av en polsk pappa och en boliviansk mamma, har nu tagit sig till final tre gånger som soloartist.

mor. Hans polska mormor och hennes bolivianska mormor var föräldrar till deras avkommor. Han studerade musik vid Adolf Fredriks Musikhögskola i Stockholm.

Danny Saucedo Längd