Danny noppert vriendin
Danny noppert vriendin

Danny noppert vriendin /\ Momenteel is Danny Noppert darter bij de Professional Darts Corporation (PDC). In 2017 won hij de Finder Darts Masters en bereikte hij de finale van het BDO Wereldkampioenschap, beide zijn kroon op het werk. Hij werd in de kampioenswedstrijd met 7-3 in sets verslagen door Glen Durrant.

Hij stond bekend als “Noppie” door zijn vrienden en collega’s. Hij vroeg zijn volgers op RTL7 om in hoger beroep een nieuwe naam voor hem te bedenken. Noppert heeft per 29 december 2020 de bijnaam “The Freeze” voor zichzelf gekozen.

De Winmau World Masters was het eerste internationale toernooi van Noppert in 2013. Noppert maakte in dit televisietoernooi meteen naam door zich tot de kwartfinales te schoppen. Ook op de Zuiderduin Masters, het enige televisietoernooi van Nederland, maakte Noppert zijn debuut.

In 2015 keerde Noppert als deelnemer terug naar de World Masters. Noppert bereikte deze keer de laatste 16. Daarnaast verscheen Noppert op de Zuiderduin Masters, waar hij in de kwartfinales van zijn tweede toernooioptreden werd uitgeschakeld.

Danny noppert vriendin
Danny noppert vriendin

In 2016 werden nog meer internationale toernooien gespeeld door Noppert. In februari bereikte hij de finale van het Dutch Open. De Scotland Open was Nopperts eerste toernooizege buiten de Verenigde Staten in dezelfde maand.

Het succes van Noppert eindigde daar niet, want hij won de Masters of Waregem, het Four Nations Tournament en de German Open in maart en april. Noppert steeg door zijn uitstekende prestaties naar de derde plaats op de BDO-ranglijst. Hierdoor kon hij deelnemen aan de PDC Grand Slam of Darts. .

Gary Anderson versloeg hem in dit toernooi met 10-9, ondanks zijn gemiddelde van 100 punten. Noppert werd uitgeschakeld in de groepsfase van de Finder Darts Masters, voorheen de Zuiderduin Masters.

Noppert maakte in januari 2017 zijn BDO WK-debuut op Lakeside. Hier versloeg Noppert Dave Cameron, Richard Veenstra, Scott Waites en Darryl Fitton om de finale te bereiken. Glen Durrant versloeg Noppert in de finale met 7-3. Noppert won in december zijn eerste televisiekampioenschap bij de Finder Darts Masters.

Noppert versloeg Willem Mandigers, Scott Mitchell en Jim Williams in de finale na het overleven van de groepsfase.Noppert kwalificeerde zich voor het BDO Wereldkampioenschap 2018 door zijn finish in de finale vorig jaar. Na twee overwinningen werd Noppert uitgeschakeld door Mark McGeeney.

Noppert maakte in januari 2018 bekend dat hij na zijn nederlaag bij Lakeside naar de PDC zou gaan en mee zou doen aan Q-School.

Dankzij zijn inspanningen wist Noppert een PDC Pro Tour-kaart voor 2018 en 2019 veilig te stellen. Zo verloor hij van Gerwyn Price in een tweede ronde van de PDC World Grand Prix, de halve finale van Players Championship Finals waar hij verloor van Daryl Gurney, en de laatste 32 van het World Darts Championship, waar hij verloor van Max Hopp. Op een Players Championship won hij zijn eerste toernooi.

Danny noppert vriendin
Danny noppert vriendin