Danny de munk lengte
Danny de munk lengte

Danny de munk lengte /\ De Munks acteercarrière begon op 13-jarige leeftijd in de Guido Pieters-film Ciske de Rat, waarin hij de hoofdrol speelde tegenover.

Herman van Veen en Willeke van Ammelrooy, die zijn ouders speelde. Piet Bakker schreef de coming of age-trilogie tussen 1941 en 1946.

Datzelfde jaar ging het titelnummer van Danny de Munks film Ik voel me zo verdomd alleen rechtstreeks naar de Nederlandse Top 40 en bleef daar 14 weken staan.

Hij had een succesvolle acteer- en zangcarrière tussen 1986 en 1991, maar in 1991 begon hij een nieuwe carrière als musicalacteur. How Deep Is Your Love van Thomas Anders werd gecoverd door Danny de Munk op zijn album Danny uit 1995.

In de film All Stars uit 1997 portretteerde hij een homoseksuele voetballer. Hij treedt nog steeds op en heeft zijn eigen show.

Danny bracht Toch ff Lekker Zo uit in september 2018.De Munk en zijn vrouw, die sinds 1998 getrouwd zijn, hebben twee kinderen.Danny de Munk is op 25 april 2008 benoemd tot Ridder in de Oranje-Nassau Orde.

Danny de munk lengte

Danny begon een zangcarrière in Nederlandse liedjes van gemiddelde kwaliteit nadat hij was verschenen in Ciske de Rat (1984) en Op hoop van zegen (1986).

De begaafde en enorm succesvolle muzikale artiest die hij nu is, met in de hoofdrol in shows als ‘Les Misrables’, ontstond pas na een paar jaar hard werken. Ondanks de lengte van 1,69 meter van de acteur, wilde hij een paar centimeter meer.

Ondanks dat hij lang is, vertelt hij aan Beau Monde dat hij regelmatig wordt benaderd door mensen die jonger zijn dan hij.

Als de 46-jarige De Munk in de spiegel kijkt, is hij niet tevreden. “Ik zie een man van 46 jaar die nog steeds een goede kin voor haar heeft. Verder kan ik zeggen dat alles volgens plan is verlopen, want ik blijf zo lang als ik me kan herinneren in de spiegel kijken op dezelfde plek tegen hetzelfde hoofd .”

Omdat hij ouder wordt, werd de acteur snel geaccepteerd. “Ik denk niet dat het moeilijk is om een ​​grizzly te worden en kraaienpoten te krijgen. Ik merk keer op keer dat mensen in mijn directe omgeving verbaasd lijken als ik ze over mijn jeugd vertel.

Ik ben spontaan en heb geen woorden in mijn hoofd voordat ik spreek. Ik heb het gevoel dat ik flauw ga vallen van de smaak van die zure, jong van hart geur. Ik weet niet zeker of dat ooit minder zal worden.’

Danny de Munk werd geboren in Amsterdam, Nederland, op 19 februari 1970. Van Ciske de Rat tot Blood Brothers tot Pump Boys, de acteur/muzikant zal in het jaar 2022 bekend worden.

Het favoriete schilderij van De Munk is Vissen en hij is nu 51 jaar oud. Het huwelijk van de Nederlandse acteur en muzikant Danny de Munk en zijn huidige vrouw Jenny de Munk houdt stand in 2022. Stem!

Danny de munk lengte
Danny de munk lengte