Coen van overdam leeftijd
Coen van overdam leeftijd

Coen van overdam leeftijd /\ Brammetje Baas is gepromoveerd naar Klasse 3 (Groep 3 in Nederland). Omdat hij slim is, houdt hij een dagboek bij van de nieuwe dingen die hij elke dag leert.

Daarnaast houdt hij een apart notitieboekje bij om bijzonder uitdagende woorden op te schrijven, netjes geordend op nummer.

Hij vindt het moeilijk om gefocust te blijven op schoolwerk omdat hij niet lang genoeg stil kan zitten. Hij en zijn leraar, meneer Vis (René Groothof), hebben daardoor een gespannen relatie.

Toen meneer Vis op het punt stond een vlieg te vermoorden met Brams ‘complexe ogen’, kwam hij tussenbeide en redde het insect.

Hij weet het met een glas te vangen en in de open lucht los te laten. Hij wordt gestraft omdat hij aan zijn bureau had moeten blijven zitten en in plaats daarvan had moeten werken.

Coen van overdam leeftijd

Bram is van plan om in de toekomst een door een raket aangedreven bus te bouwen. Als gevolg van het aandringen van zijn moeder dat hij moet kunnen tellen, werkt hij hard om zijn wiskundige vaardigheden te verbeteren.

“gecompliceerde bebreuk” treedt op wanneer Bram op de kast van meneer Vis klimt terwijl meneer Vis hem eraf probeert te krijgen. Uiteindelijk werd besloten dat Bram er beter aan zou doen zich in te schrijven op een andere school.

Brams ouders hadden moeite om het eens te worden over hoe ze het beste met hem om konden gaan. Hij is een “schoolziek”, zoals de kinderen hier zeggen. Later die dag wordt hij gezien in een park.

De heer Vis wordt daarna vervangen door de heer Mark. Hij heeft een diepere waardering voor kinderen die moeite hebben om lang stil te blijven. Hij zal ze af en toe door de gangen van de klas laten dwalen.

Meneer Vis verschijnt later weer. De zaken leken op dit punt omhoog te gaan. Meester Vis accepteerde de excuses van Brammetje (hoewel het volgens Brammetje niet zijn schuld was dat hij viel). Nu mag hij spullen mee de klas in of even buiten rennen.

Naast Herbers (Loft, Sonny Boy) en Weeber (Sint, Oesters van Nam Kee) zijn ook Tjebbo Gerritsma (Zwartboek) en René Groothof (Broertjes) in de film te zien.

In samenwerking met de AVRO zorgt BosBros voor de productie en staat Anna van der Heide klaar om de touwtjes in handen te nemen.

Het draait om Brammet, een zevenjarige jongen die zowel creatief als nieuwsgierig is. Hem in groep 3 hebben met de sterke Meester Vis is een probleem.

Coen van Overdam, een achtjarige acteur, speelt Brammetje Baas in de voorstelling. Om de film te zien, ga je vanaf het nieuwe jaar naar de bioscoop.

Coen van overdam leeftijd
Coen van overdam leeftijd