Cody gakpo ouders
Cody gakpo ouders

Cody gakpo ouders /\ Cody Gakpo is een van de meest getalenteerde spelers in de Nederlandse Eredivisie. Denk aan zijn doelpunt van wereldklasse tegen FC Groningen.

De aanvaller zal heimelijk geaccepteerd willen worden in de Oranjebasis. Zijn meisje zal ongetwijfeld op de tribune zitten voor de thuiswedstrijden tegen Montenegro en Turkije.

En wat een schoonheid! Graag stellen we je voor aan Gakpo’s vriendin, Noa van der Bij.

Er is een reden waarom Gakpo’s achternaam niet bepaald Brabants klinkt. Zijn moeder komt uit het Brabantse Oirschot, maar zijn vader komt uit Togo.

Terwijl Cody’s moeder op vakantie was in Togo, werd Pa Gakpo verliefd. De voetballer vertelt het AD dat van het een het ander kwam. Zijn vader woont al 30 jaar in Nederland.

“Je mag het liefdesjagen noemen als je wilt. Later in zijn carrière speelde hij ook voor de amateurdivisie van PSV. René van de Kerkhof is daar een van.”

“In zekere zin was mijn moeder belangrijker dan mijn vader. Mijn vader dwong me om de beste versie van mezelf te zijn. Mijn moeder was op dezelfde manier, behalve dat ze een stuk rustiger was.

Ze zei me niet te veel na te denken over dingen die ik had niet alleen in het voetbal, maar ook in andere sporten. Mijn ambitie was om professioneel te voetballen.

Als ouder moet je er realistischer in zijn. “Houd je hoofd koel, dan komt alles goed ’, zei ze nadrukkelijk.

‘Ik ben vrij om tegen hem te zeggen wat ik wil.’ En omdat hij veel van voetbal weet, kan hij met veel dingen helpen.’ Omgaan met blessures is daar een mooie illustratie van.

Gakpo raakte als kind twee keer ernstig geblesseerd. ‘Toen ik 15 was, scheurde ik mijn kuit en verbrijzelde mijn enkel. Toen ik 19 was, scheurde ik mijn kuit en brak ik mijn enkel.”

Daarna heb ik veel met hem gepraat over hoe het nu verder moest.”

Mijn vader probeerde me over te halen om zo goed mogelijk te presteren. Mijn moeder was ook zo, maar ze was rustiger.

Cody gakpo ouders

Ze heeft me de waarde ingeprent van het niet stilstaan ​​bij mijn fouten en het idee dat alles op elk moment in het leven kan gebeuren.

Niet alleen in het voetbal, maar ook in andere sporten. Het was altijd mijn droom geweest om profvoetbal te spelen. Als ouder moet je wat praktischer zijn.

Ze benadrukte hoe belangrijk het is om kalm te blijven en zei: “Blijf kalm, alles komt goed.”

Ik begon met voetballen in Eindhoven toen ik vier jaar oud was. Ik ging naar PSV toen ik zes jaar oud was. Als kind speelde ik altijd voetbal. Op straat, in de club, of thuis in Stratum, waar ik ben opgegroeid.

Twan Scheepers, een oud-voetballer, was mijn trainer toen ik jonger was. Nu is hij een goede vriend van mij. Hij is een enorme steun voor me geweest, niet alleen op het veld, maar ook mentaal.

Mensen denken misschien dat als je goed kunt voetballen, het je vanzelf gaat, maar dat is niet het geval. Ik had geen problemen toen ik jonger was.

Maar naarmate ik de puberteit naderde, werd het moeilijker met voetbal, op school en met het contact met een trainer.

Op die leeftijd waren er veel jongens die meer opvielen dan ik, en ik had het gevoel dat ik achterop raakte. Twan was daarbij heel behulpzaam. Hij zei voortdurend:

Gakpo maakt sinds 2018 deel uit van het eerste elftal van PSV. “Mijn vader is er altijd voor me geweest”, vertelt hij. “Hij is zeer betrokken”, zegt hij over de jonge PSV-aanvaller in de film, ELF Voetbal nr. 2 medewerker Nick de Jager.

De elf inspiratiebronnen die de jeugdinternationalist uitgebreid beschrijft, kunnen jongeren over de hele wereld ten goede komen. Het begon allemaal in de beginjaren van het bedrijf. Hij was mijn jeugdtrainer toen ik daar was.

Hij was er voor de rest van mijn leven om me op elke mogelijke manier te helpen. “Het is nog niet klaar.” De belangen van mijn vader en moeder stonden lijnrecht tegenover elkaar.

Cody gakpo ouders
Cody gakpo ouders