Chris zegers ziek
Chris zegers ziek

Chris zegers ziek /\ Dirk Christiaan (Chris) Zegers, professioneel bekend als Chris Zegers, is een Nederlandse acteur, zanger en televisiepresentator die werd geboren in Amsterdam.

Zegers studeerde economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als junior consultant voor een Chinees bedrijf bracht hij na zijn afstuderen tijd door in Singapore.

Zijn rol in de Heineken-commercial werd gecast tijdens een vakantie in Nederland in 1996.

Hierna besloot hij acteerlessen te volgen en zich in te schrijven bij een castingbureau, wat leidde tot zijn eerste ervaring met werken voor de camera. De VARA serie Oppas!!! voorzag hem van zijn eerste acteerrol.

Chris zegers ziek
Chris zegers ziek

Met de rol van Sasza Nagy in de televisieserie On the Way to Tomorrow verwierf hij nationale bekendheid en werd hij bekend.

Een aantal televisieprogramma’s volgden, waaronder All Stars, Hartslag, Girls of De Wit, Van God Los en Van God.

De atleet die voetbalt Hoewel eerst onduidelijk was waarom de reisliefhebber in de voetbalshow te zien was, onthulde.

Chris tijdens de uitzending dat hij eigenlijk een profvoetballer was die was toegewezen aan een ‘blauwe maandag’. Voor een periode van zes en een half.

Chris zegers ziek
Chris zegers ziek

Toen Chris werkte als reisverslaggever voor reisprogramma’s zoals One Way Ticket, Yorin Travel en RTL Travel, reisde hij naar enkele van de meest afgelegen locaties ter wereld.

BNN huurde hem ook in om de muzikale reisshow Hit The Road te presenteren, die hij voor het netwerk deed. Het is alweer vijf jaar geleden dat Chris te gast was bij BNN’s 3 Op Reis.

Chris is ook co-presentator van BNN-programma’s zoals Radio Gaga, Down For Dummies en Break Free, evenals Moltalk, dat hij sinds 2017 samen met Margriet van der Linden doet.

Toen hij in 1996 op vakantie was in Nederland, werd hij gecast voor de op dat moment lopende Heineken-campagne.

In de nasleep hiervan ging hij op zoek naar een carrière in theaterstudies en ging hij werken bij een castingbureau, wat zijn eerste ervaring was met werken voor de camera.