Charles groenhuijsen ziek
Charles groenhuijsen ziek

Charles groenhuijsen ziek /\ Aan Carolus Johannes Franciscus Groenhuijjsen en zijn gezin in Joure (Nederland) werd op 16 april 1954 een jongetje geboren. Een vroom katholiek, zijn opvoeding werd gevormd door zijn religieuze opvoeding.

Groenhuijsen begon zijn middelbare opleiding aan het Magister Alvinus Gymnasium in Sneek, waar hij in 1973 cum laude afstudeerde aan het gymnasium alfa.

De keuze was tussen dierenarts worden en journalist, maar hij koos voor journalistiek omdat hij niet zo goed was in wetenschap.

Groenhuijsen was lid van de studentenorganisatie CS Veritas aan de Universiteit Utrecht, waar hij geschiedenis studeerde (Constitutionele Waarheid).

Utrechts Universiteitsblad: Journalist tijdens studie (1974). Bij het ANP en de Volkskrant in 1975 kreeg hij een baan als redacteur aangeboden en besloot hij te stoppen met school om die te aanvaarden.

In 1977 begon hij als correspondent zowel Amsterdam als Utrecht te verslaan voor dezelfde publicatie. Na in het leger te hebben gediend, trad hij in 1983 toe tot de Nationale Organisatie voor Nucleaire Veiligheid (NOS).

Mijn behandeling vond plaats in de Verenigde Staten, waar artsen lasers gebruikten om mijn twee helften weer met elkaar te verbinden. Als je de dingen wilt houden zoals ze zijn, zijn er twee opties.

Verwijder onder druk de vloeistof uit uw ogen en spritz ze met gas. Als je onder een lagere luchtdruk zou vliegen, zou je oog bijna ontploffen, waardoor je dat een tijdje niet zou kunnen doen.


Als alternatief kan olie tijdelijk in het oog worden geïnjecteerd voordat het opnieuw wordt doorboord. Een verdovingsvrije procedure die effectief is.

Charles groenhuijsen ziek

Het grootste deel van de tijd was ik wakker. Zo’n procedure intrigeert me eerder dan dat het me bang maakt.

Mijn lichaam stootte helaas de olie af nadat deze in het midden begon te sijpelen, wat resulteerde in de vorming van littekenweefsel. Op een dag werd ik wakker en ontdekte dat ik live op televisie was, compleet met een rood oog dat verblindend was.

Het maakt niet uit als de hoofdredacteur er niet was, want dan had ik wel iemand gehad die aan mij rapporteerde.” In de Verenigde Staten pakken ze het onderwerp op een heel andere manier aan.

De beroemdste nieuwslezer in de geschiedenis, Walter Cronkite, was de eerste persoon die zowel de ankerpositie als de hoofdredacteur tegelijkertijd bekleedde bij CBS News.

Onder anderen Dan Liever en Peter Jennings traden later in hun carrière in hun voetsporen.

Is er nog iets dat we niet weten? Een presentator als Jeroen Pauw of Eva Jinek, wiens gezicht op elke aflevering gepleisterd is en dus een groter aandeel heeft in het succes van de show, kan een grotere invloed uitoefenen.

Eva, vergeef me alsjeblieft. Nogmaals sorry. Het feit dat ze je te slim af kunnen zijn ondanks dat ze je studenten zijn geweest, is grappig. Op1 heeft geen probleem met zo’n taakverdeling.

De helft van een voetbalstadion zou ons gemakkelijk kunnen huisvesten. Minder verantwoordelijkheden aanvaarden kan stress verminderen. Als bonus ben ik nog steeds getrouwd met mijn eerste man.”

Charles groenhuijsen ziek
Charles groenhuijsen ziek