Chantal van geelen leeftijd

Chantal van geelen leeftijd
Chantal van geelen leeftijd

Chantal van geelen leeftijd /\ Chantal van Geelen-de Brouwer is de volledige naam van deze vrouw (42). Sinds ze vijf jaar geleden naar Berkel-Enschot verhuisde, woont ze in Tilburg. De Alpenzusjes, een bekend Nederlandstalig zangduo dat ze in 2014 vormde met Kirsten Stroek, is sinds 1980 een succesformule.

2009 was het laatste jaar voor de “originele” Alpine-zussen. Carla Janssen-Langendijk, de oprichter van de band, gaf toestemming aan Chantal en Apolonia Gort, de eerste twee vervangers van de band, om de bekende artiestennaam te gebruiken. Het Tiroler Babysitter Song, geschreven door de Alpine Sisters, was een grote hit (1985). Later, met Chantal in de gelederen, kregen ook Jungledans (2011), Hutje op de Hei (2012), Kontebonke (2012) en Hoemparapapa (2014) bekendheid bij het grote publiek.

“De dirndl-jurken en pruiken bleven”, zei hij. De Alpine-zus met het zwarte haarstukje zegt: “Al treden we ook op in andere sexy outfits.” Er is een evolutie in de muziek van de Alpine Sisters sinds hun debuut in 1980, toen ze alleen traditionele Tiroolse schlagers speelden. Chantal zegt:

“We hebben het een tweede leven gegeven.” “Naar Voren, Naar Achteren” was bijvoorbeeld begin 2011 een Top 100-hit in Nederland. In oktober stonden we met De Snollebollekes voor 30.000 enthousiaste fans in de GelreDome. Op dat nummer ging het publiek wild. “Het is zo leuk om met het publiek om te gaan.”

Chantal en Kirsten hebben elkaar ontmoet op het Brabants Conservatorium in Tilburg en hebben een lange geschiedenis samen. Chantal zegt: “We doen bijna alles zelf.” Van het regisseren en choreograferen van clips tot het schrijven van de teksten, alles werd in eigen huis gedaan.”

Chantal zegt al haar energie in het project te kunnen steken en ziet de Alpine-zussen als haar levensmissie. “Kirsten en ik kunnen het goed met elkaar vinden een huis in brand. We zijn zo dichtbij dat het surrealistisch is. We hebben een uniek vermogen om samen te werken. Daarom is het door de lockdown voor ons onmogelijk om weer op te treden.’

Het is gemakkelijk voor Chantal om zich aan te passen aan een breed scala aan omgevingen. Ze was eerder te zien in shows als Jeans, de Tilburgse Revue en De Efteling, waar ze onder meer werkte met illusionist goochelaar Hans Klok. De wijk Berkel-Enschot is een fijne plek om een ​​gezin te stichten met Laurent, haar dochter Juliette en haar zoon Alain.

Chantal van geelen leeftijd
Chantal van geelen leeftijd

Optreden met de Alpine-zussen in het dorp zou naar mijn mening fantastisch zijn. Dat is iets waar we allemaal op kunnen hopen als de lockdown voorbij is. “Het wordt een geweldige tijd!” In 1980 vormden Carla Janssen Langendijk en Hanny Tholen het muzikale duo De Alpenzusjes.

Tholen was pas twee jaar lid van de groep toen verschillende andere zangeressen haar rol overnamen. Edith Verboeket bekleedt deze functie sinds medio 2007. In 2009 bracht de band De Alpenzusjes voor het laatst een nummer uit.

Sinds 2010 staat een gloednieuw duo als De Alpenzusjes op het podium. Traditionele Tiroolse schlagermuziek is door de nieuwe groep opgegeven. Begin 2011 verscheen de carnavalsplaat “Forward, back” van het nieuwe duo. Carla Janssen Langendijk, het oorspronkelijke lid van De Alpenzusjes, heeft haar toestemming gegeven om de naam te gebruiken.
Het duo De Alpenzusjes staat bekend om hun veelvuldige optredens op feesten en heeft een bijna oneindig aantal singles en albums uitgebracht. In 1986 werd hun single De Tiroler Babysitter Song een bescheiden hit. Carla Janssen Langendijk, de stichtende zus van Alpine, verkocht de merkrechten in 2010 aan Berk.

Chantal van geelen leeftijd
Chantal van geelen leeftijd