Chantal.janzen zwanger
Chantal.janzen zwanger

Chantal.janzen zwanger /\ Chantal Janzen’s nieuwe tv-show, ‘Chantals Beauty Camper’, stelt haar in staat om mensen in heel Nederland een make-over te geven. We kunnen de eierstokken van de presentatrice bijna horen rammelen als ze een van de dochters van de deelnemers in haar armen houdt.

Chantal begint met te zeggen: “Schat als je kijkt”, terwijl ze kleren uitzoekt voor de spruit. Je hebt nog steeds een kans om het te laten gebeuren, toch?” “Praktisch gezien is het mogelijk om dat te doen.” Na het zien van een met roze gevulde kast is de gastheer blij met het resultaat: “Dan denk je ook heel even: jeetje, een meisje hebben is echt leuk.”

Haar man Marco krijgt een aardig idee van wat ze denkt. ‘Als een bepaald persoon naar mij kijkt met wie ik samenwoon, zeg ik dat maar kort’, besluit ze.


Chantal’s radioprogramma Chantal Komt Werken is opgenomen toen de foto werd gemaakt, dus daarom hier. Chantal begint met te zeggen: “Vandaag werk ik als kraamverzorgende.” Zodra ik in het ziekenhuis aankwam, stond ik versteld van de kwaliteit van de zorg voor aanstaande moeders.

Chantal blikt dan terug op de kraamverzorgsters die haar hebben bijgestaan ​​na de geboorte van haar zoon Bobby. Een paar dagen voor mijn tweede bevalling maakte ik deze foto om de kraamverzorgende te laten zien hoe ik er toen uitzag. Sofie, een kraamverzorgster die een ware engel werd voor mij, Bobby en ons hele gezin. ‘Sofie’

Na afloop wendt Chantal zich tot degenen die in de kraamzorg werken. “Je werk is mooi, moeilijk, uniek en ondergewaardeerd. Je inzet en bezorgdheid in de eerste dagen na de geboorte van een kind zijn van onschatbare waarde. Ik hoop dat je je dat nog steeds bewust bent! Chantal loopt ten einde. Chantal legt uit in een interview op haar eigen website dat ze de beslissing nam om voor de tweede keer te proberen zwanger te worden.

Er is veel energie in gestoken”, vertelt Chantal. Mijn baarmoederhals moest een paar jaar geleden operatief worden verwijderd vanwege een aantal abnormale cellen. Op dat moment was de verwachting van de bevindingen voelbaar. Na een paar jaar nadenken besloot ik: “Ik wil niet dat daar iets gebeurt.”

Chantal.janzen zwanger
Chantal.janzen zwanger

Chantal geeft toe dat het lang heeft geduurd voordat ze van haar aanvankelijke angst af was. Bijna zodra Chantal en haar man besloten om een ​​baby te proberen, werd ze zwanger. Chantal en haar man vertelden het hun zoon James heel snel na hun scheiding. “James is een meester in geheimhouding. James was zich er lange tijd van bewust. ‘Ik zal bij mijn grootouders wonen als het een meisje is’, verklaarde hij. ‘Voor altijd, dat zou jammer zijn,’ grapte Chantal.

“Hij zal echter als jongen bij ons in huis blijven en door ons worden opgevoed.” Zoals een broer zou zeggen: Haar man, die al vier kinderen heeft, heeft het bijna gemist, zegt ze. De zwangerschap is nu de derde maand ingegaan en de verwachting is dat de baby ‘ergens in de lente’ arriveert, zegt ze in de video. Komt er een einde aan de televisiecarrière van Chantal?

Chantal.janzen zwanger
Chantal.janzen zwanger