Chantal janzen lengte
Chantal janzen lengte

Chantal janzen lengte /\ Chantal Janzen is een Nederlandse actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducent die heeft geacteerd in films als 42nd Street, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast, He Believes in Mij en Tarzan.

Ze is geboren in Nederland. Sinds 2005 is ze ook presentator van een aantal televisieprogramma’s, waaronder Oh, wat een jaar!, Beat the Champions en Chantal’s Pyjama Party.

Janzen werd geboren in Tegelen. Zij volgde haar opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze kreeg een opleiding in klassiek, modern, jazz en tapdans, maar ook in acteren, zingen en een breed scala aan muzikaal repertoire.

Naast Crazy for You, Can You Tell Me The Way To Hamelin, Sir?, Saturday Night Fever, 42nd Street (evenals Beauty and the Beast en Tarzan), speelde ze in verschillende andere musicals, waaronder de huidige productie van Onderrok.

Veel vrouwen vergelijken zichzelf met modellen of actrices om zich beter te voelen over zichzelf. Hun onzekerheid wordt nog groter als ze de vaak jaloerse benen van bekende dames zien.

Is het waar dat hun benen zo lang zijn als we denken dat ze zijn? Het volgende is een lijst van bekende Nederlandse dames die op lengte zijn gemeten.

Chantal janzen lengte
Chantal janzen lengte

We weten allemaal dat Chantal Janzen een respectabel tot uitstekend leven verdient, maar hoe rijk is ze in het echt? Chantal zou volgens gefluister in de wandelgangen in dienst zijn van Hilvsersum op een contract van 1,2 miljoen euro per jaar.

Afgezien daarvan verschijnt ze af en toe in commercials, wat haar ongetwijfeld enkele duizenden euro’s aan inkomsten zal opleveren elke keer dat ze verschijnt.

Natuurlijk besteedt de presentatrice haar vrije tijd niet op zo’n heimelijke manier. Elke dag update ze Linda.tv, een videokanaal dat is gekoppeld aan de Linda-website,

Die op zijn beurt is afgeleid van het populaire Linda-magazine – dat op dit moment natuurlijk allemaal volledig multimedia is.

Janzen verscheen ook op het witte doek. Fighting Fish, The Reverend, Party!, Deuce Bigalow: European Gigolo, Full Moon, All is Love, Kicks, The Secret, Grab My Heart en de televisiefilm Loverboy behoren tot de films waarin ze is verschenen.

Behind the stars, de titelsong van de speelfilm Science Fiction, werd in december 2002 als cd-single uitgebracht en is door haar geschreven.

Chantal janzen lengte
Chantal janzen lengte

Volgens de bij de Kamer van Koophandel gedeponeerde cijfers over 2019 bedraagt ​​het eigen vermogen slechts 5000 euro, terwijl de vorderingen van de bank iets meer dan 622.000 euro bedragen en de bank in totaal zo’n 420.000 euro aan activa heeft.

Linda is de enige die een beetje pit kan toevoegen aan een knock-outrace als deze. De kilo’s zijn een bron van vermaak voor haar, zegt ze: “Ik voel me als een buffel tussen de gazellen als ik in Hilversum ben.” “Ik verwacht in de nabije toekomst net zoveel te wegen als Wendy van Dijk en Georgina Verbaan samen.”

Op het Gouden Televizier-Ring Gala in 2014, 2015 en 2016 ontving Janzen de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentator, die hij drie jaar op rij ontving.

Haar nominatie werd het jaar daarop, in 2017, geweigerd, omdat de regels bepalen dat je maar drie keer achter elkaar kunt winnen voordat je het volgende jaar niet meer kunt nomineren. In 2018 werd Janzen voor de tweede keer genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisiepresentator;

Deze keer werd ze genomineerd en won vervolgens de prijs. Ze won deze prijs zowel in 2019 als in 2020, waardoor Janzen in 2021 niet genomineerd kon worden voor de prijs. Sinds oktober 2020 heeft Janzen het record van de meeste keren uitgeroepen tot beste presentator tijdens de Gouden Televizier- Ring Gala, dat plaatsvindt in Den Haag.