Chantal janzen lengte
Chantal janzen lengte

Chantal janzen lengte /\ Chantal Janzen is een Nederlandse actrice, zangeres en televisieproducent die speelde in films als 42nd Street, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast.

He Believes in Mij en Tarzan. Sinds 2005 presenteerde ze een aantal televisieshows, waaronder Oh, wat een jaar!, Beat the Champions en Chantal’s Pyjama Party.

Janzen ging naar de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten om kunst te studeren. Klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, acteren en zingen, tapdansen en muzikaal repertoire behoorden tot haar vakken.

Ze verscheen in de musicals Crazy for You, Can you tell me the way to Hamelin, sir?, Saturday Night Fever, 42nd Street (eerste understudy voor ‘Peggy Sawyer’), Beauty and the Beast (Belle), Tarzan (Jane), Petticoat (Pattie), Wicked (Glinda) en hij gelooft in mij (Rachel Hazes).

In Musicals in Ahoy (2002 en 2004), Holland zingt Hazes (2013) en in Musicals in Concert was ze allemaal te zien als soliste (2014).

Janzen verscheen ook op het witte doek. Fighting Fish, The Reverend, Party!, Deuce Bigalow: European Gigolo, Full Moon, All is Love, Kicks, The Secret, Grab My Heart en de televisiefilm Loverboy behoorden tot haar verdiensten.

Behind the stars, de titelsong van de speelfilm Science Fiction, werd in december 2002 als cd-single uitgebracht.

In Tegelen is Janzen geboren. Voor haar opleiding ging ze naar de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze studeerde klassiek, modern, jazz en tapdans, maar ook acteren, zingen en een breed scala aan muziekstijlen.

Chantal janzen lengte

Ze speelde in verschillende aanvullende musicals, waaronder de huidige productie van Underskirt, naast Crazy for You, Can You Tell Me The Way To Hamelin, Sir?, Saturday Night Fever, 42nd Street (evenals Beauty and the Beast en Tarzan) .

Om zich beter over zichzelf te voelen, vergelijken veel vrouwen zichzelf met modellen of actrices. Als ze de vaak jaloerse benen van beroemde dames zien, wordt hun onzekerheid alleen maar groter.

In Tegelen is Janzen geboren. Zij volgde haar opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Klassiek, modern, jazz en tapdans, maar ook acteren, zingen en muzikaal repertoire werden haar allemaal geleerd.

Crazy For You, Can You Tell Me The Way To Hamelin, Sir?, Saturday Night Fever, 42nd Street, Beauty and the Beast, Tarzan en de huidige productie van Petticoat

Janzen won de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentator op het Gouden Televizier-Ring Gala in 2014, 2015 en 2016. Het jaar daarop kon ze niet genomineerd worden, omdat volgens de regels maar drie keer per jaar mag worden gewonnen. rij voordat ze voor een jaar worden uitgesloten.

Janzen werd in 2018 wederom genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentator en won deze. Janzen mocht in 2021 niet genomineerd worden voor deze prijs omdat ze deze al in 2019 en 2020 had gewonnen.

Janzen heeft sinds oktober 2020 het record voor de meeste keren in handen als beste presentator op het Gouden Televizier-Ring Gala.

Janzen ontving in 2016 de meeste (6) nominaties voor TV-presentator van het jaar. Met Dance Dance Dance won ze in de categorieën ‘beste presentator’ en ‘beste innovatieve format’.

Die op zijn beurt is overgenomen uit het populaire Linda-magazine – dat op dit moment volledig multimedia is.

Janzen verscheen ook op het grote scherm. Ze verscheen in films als Fighting Fish, The Reverend, Party!, Deuce Bigalow: European Gigolo, Full Moon, All is Love, Kicks, The Secret, Grab My Heart en de televisiefilm Loverboy.

Ze schreef de titelsong voor de speelfilm Science Fiction, Behind the Stars, die in december 2002 als cd-single werd uitgebracht.

Ze was deze keer genomineerd voor de prijs en won die ook. Janzen won de prijs zowel in 2019 als in 2020, waardoor ze in 2021 niet genomineerd was voor de medaille.

Janzen heeft het record voor de meeste keren als beste presentator op het Gouden Televizier-Ring Gala, dat plaatsvindt in Den Haag, vanaf oktober in handen. 2020.

Chantal janzen lengte
Chantal janzen lengte