Chantal bles leeftijd, Lengte

Advertisements

Chantal bles leeftijd / Chantal Bles werd geboren op 16 februari 1979 in Eindhoven, Nederland. Van jongs af aan was ze erg geïnteresseerd in mode. Haar liefde voor stijl en schoonheid bracht haar ertoe mode te studeren aan het Amsterdam Fashion Institute en haar dromen te volgen. Chantal werd al snel aangetrokken door de wereld van styling omdat ze een goed oog had voor trends en een natuurlijk vermogen om de stijlen van mensen te begrijpen.

Chantal bles leeftijd
Geboortedatum1979
GeboorteplaatsNederland
leeftijd44 Jahre
Vermögen1.5 Millionen Dollar
beroepInternet-persoonlijkheid

Chantal bles leeftijd

Geboren op 16 februari 1979 in Eindhoven en haar leeftijd is niet ouder dan 44 jaar.

Advertisements

Lengte, Gewicht

Lengte1.67 m
Gewicht62kg

Vermogen

Vermögen1.5 Millionen Dollar

Carrière, vroege leven

Chantal Bles maakte snel naam als mode-krachtpatser in Nederland. Vanwege haar geweldige stijl en nieuwe manieren om dingen te doen, klom ze naar de top van haar vakgebied. Ze begon te werken voor bekende modebladen, werkte samen met bekende fotografen en redacteuren en maakte naam als fashionstyliste met een unieke visie.

Chantals vaardigheid en harde werk trokken snel de aandacht van veel beroemde mensen en beroemdheden, waardoor ze bekend werd als een veelgevraagd ontwerper. Ze werd bekend om haar griezelige vermogen om tot de kern van de persoonlijkheden van haar klanten door te dringen en ze om te zetten in stijlvolle outfits.

Tijdens haar carrière heeft Chantal met bekende mensen gewerkt, zoals Nederlandse topmodellen, actrices en mensen die veel impact hebben. Haar werk met grote namen als Sylvie Meis, Lieke van Lexmond en Yolanthe Sneijder-Cabau heeft hen niet alleen geholpen hun eigen stijl te verbeteren, maar heeft ook de aandacht getrokken van modefans over de hele wereld.

Advertisements
Advertisements

Chantal Bles ging in de detailhandel omdat ze een bedrijf was en van mode hield. Ze opende een conceptstore genaamd Bles Concept Store, wat er een goede naam voor was. Chantal’s zorgvuldig gekozen collectie high-end kleding, accessoires en lifestyle-items is te zien in de winkel, die is voor mensen die geven om kwaliteit en stijl.

Haar conceptwinkel is een go-to-place geworden voor modebewuste mensen die op zoek zijn naar unieke, klassieke en verfijnde stukken. Chantal is nog meer een stijlicoon en smaakmaker geworden door haar unieke stijl in haar winkel te laten zien.

Chantal Bles heeft een vol leven buiten haar werk. Ze is blij moeder te zijn van twee prachtige kinderen, Jada en Josh, en haar relatie met haar echtgenoot, Formule 1-coureur, Robert Doornbos, wordt door velen bewonderd.

Advertisements

Chantal staat ook bekend om de goede dingen die ze doet voor andere mensen. Ze doet veel voor goede doelen en andere goede doelen. Ze gebruikt haar podium en kracht om een verschil te maken in het leven van anderen. Haar inzet voor filantropie laat zien hoe zorgzaam ze is en hoeveel ze wil teruggeven aan de samenleving.