Catherine keyl ziek
Catherine keyl ziek

Catherine keyl ziek /\ Het was lange tijd niet duidelijk waarom Catherine Keyl besloot zich terug te trekken uit de televisie-industrie. In een interview onthult ze de waarheid.


De presentatrice gaf na afloop van de show toe dat ze tijdens haar live chatshow bij Omroep MAX constant diarree had. Gevraagd door Privé:

“Ik stopte mezelf omdat ik het niet langer aankon”, legde ze uit. De ziekte van Crohn lijkt aanwezig te zijn in de spreker. “Gelukkig is dat nu allemaal gedaan”, voegt ze eraan toe in Story over de gebeurtenissen van deze week.

Mijn gezondheid is verbeterd als gevolg van het veranderen van mijn voedingsgewoonten. De spanning van de uitzendingen was naar mijn mening dodelijk.


Catherine hield haar toestand lange tijd geheim. “Ik wilde niet de perfecte match zijn. Om de een of andere reden was ik bang dat anderen zouden aannemen dat ik interessant wilde zijn of moest zijn om aardig gevonden te worden. Dat interesseerde me niet.

Story’s Catherine Keyl haastte zich onmiddellijk naar Zuid-Afrika toen ze hoorde dat haar minnaar Peter Hawthorne ziek was en een zware operatie moest ondergaan, maar ze zag een heel andere man toen ze aankwam..

Catherine Keyl, 72, is zich er terdege van bewust dat een langeafstandsrelatie niet altijd gemakkelijk is. Ze is al ongeveer tien jaar aan het daten met de Zuid-Afrikaan Peter Hawthorne. Er zijn een paar keer per jaar dat ze naar elkaar vliegen om drie maanden samen door te brengen.

Catherine keyl ziek

Maar, zoals het voormalige RTL4-anker onlangs ontdekte, heeft ver uit elkaar wonen zijn nadelen. Catherine legt Story uit dat Peter vorig jaar onwel werd en een spoedoperatie moest ondergaan.

“Toen ik het hoorde, was ik in Nederland”, zei ik. Het drong tot me door: oh nee, ik ga niet geopereerd worden en ik ben er niet. Dat overrompelde me. Eerst en vooral was ik geschokt door het vreselijke nieuws.

Als tweede punt realiseer je je dat het heel moeilijk is om in deze situatie uit elkaar te zijn. Meteen vertrekken was onmogelijk omdat de volgende vlucht pas de volgende dag zou zijn, dus ik moest wachten.

En ik wilde naast Peter staan ​​en een handje helpen wanneer hij dat het meest nodig had. Toen ik in Zuid-Afrika aankwam, werd de operatie uitgesteld.

Ondanks haar leeftijd is Catherine Keyl nog steeds een begeerd goed. Ze hunkert naar seks nu ze single is, en ze is niet de enige in haar verlangen.

Dat vertelt de 73-jarige interviewer van Art Rooijakkers. Catherine en haar 85-jarige Zuid-Afrikaanse beau gingen vorig jaar uit elkaar na 13 jaar daten. Simpel gezegd: “Ik moet leren alleen te zijn, en dat is geen gemakkelijke taak voor mij.

Dit gaat belachelijk klinken, maar ik denk echt dat het zo noodzakelijk is om een ​​man aan mijn zijde te hebben.”

Catherine keyl ziek
Catherine keyl ziek