Catherine keyl leeftijd
Catherine keyl leeftijd

Catherine keyl leeftijd /\ Keyl werd geboren uit een joodse vader die agnostisch was en een katholieke moeder.

Hij was lid van het verzet tijdens de Duitse bezetting, samen met Henk Sneevliet en anderen, en werd gevangengenomen na het doden van een Duitse officier.

Scheveningen

Via Scheveningen en Vught kwam hij in Sachsenhausen aan. Hij sprak niet over zijn ervaringen na de oorlog, maar martelde zijn familie om zijn kinderen voor te bereiden op een volgend conflict. Catherine herbouwde het leven van haar vader op latere leeftijd in het boek “Oorlogsvader”.


Ze ging naar een christelijke middelbare school en begon toen aan een cursus Frans, die ze niet afmaakte. In 1971 begon ze haar carrière bij IKON als assistent-regisseur en producent.

Catherine keyl leeftijd

Daarna werkte ze twaalf jaar voor het actualiteitenprogramma Hier en Nu van de publieke omroep NCRV, zowel in Nederland als in het buitenland. In het seizoen 1985-1986 presenteerde ze het AVRO-programma.

Televizier

Opsporing Verzocht, werkte daarna nog drie jaar bij AVRO Service Salon en Televizier voordat ze overstapte naar de commerciële televisiezender RTL 4.

Zij en Marc Jacobs waren daar mede-presentator van het ontbijtprogramma Veronique Breakfast Show. . Vanaf 1990 presenteerde ze samen met Viola Holt het middagblad De 5 Uur Show op RTL 4 met Viola Holt.

Na vijf jaar stopte ze hiermee en begon een dagelijks conversatieprogramma op RTL genaamd Catherine, dat ‘s middags werd uitgezonden. Het programma werd vijf jaar later stopgezet vanwege sponsorproblemen.

Van 1993 tot 1994 was ze samen met sterrenchef Jon Sistermans co-presentator van de kook-chatshow Koken ontmoet Sterren. Ze presenteerde ook een reeks shows genaamd Sex: the State of Things, waarin ze alle aspecten van de seksindustrie behandelde.


Catherine Keyl, een televisieproducent, was 22 jaar geleden verrast toen een dame in haar chatprogramma seksueel werd lastiggevallen.

Catherine getuigde in Hilversum over seksueel wangedrag en kreeg geen antwoord. Dat zegt Catherine, inmiddels 75 jaar oud, tegen NRC naar aanleiding van de ophef rond het programma ‘BOOS’.

Tim Hofman toonde met ruim twintig getuigenissen een patroon van seksueel wangedrag in het talentenprogramma ‘The Voice of Holland’.

Catherine keyl leeftijd
Catherine keyl leeftijd