Carry knoops ziek
Carry knoops ziek

Carry knoops ziek /\ Het bedrijf van Geert-Jan Knoops, dat hij en zijn vrouw Carry al tien jaar runnen, krijgt een tegenslag als Carry ziek wordt en niet meer kan werken. In Story reageert Geert-Jan op de hachelijke situatie van zijn vrouw.

Het leven van Geert-Jan Knoops heeft een wending genomen. Een slopende ziekte heeft Carry beroofd van haar vermogen om haar man actief te ondersteunen als zijn vrouw en oude legale partner.

Carry’s afwezigheid aan de tafel van Jinek in de zaak van piloot Julio Poch maakte duidelijk dat er iets aan de hand was. Geert-Jan en Carry vechten al tien jaar voor de rechter over deze kwestie tegen de Nederlandse overheid.

Carry daarentegen lijkt ten tijde van de meest schokkende incidenten in coma te liggen. Over de ziekte van mevrouw Knoops zal vanwege privacyoverwegingen niet meer worden gesproken”, vertelt Geert-jan Knoops aan Story.

De verblijfplaats van Carry blijft daardoor een raadsel. De advocaat van Julio Poch is er echter zeker van dat ze de strijd voor gerechtigheid zal hervatten wanneer als het weer het toelaat.

Carry beloofde “zo lang mogelijk door te gaan om gerechtigheid te brengen”, zei haar man op televisie, volgens een rapport. Met hulp van de Nederlandse regering werd Julio Poch in Argentinië voor acht jaar opgesloten. jaar.

Carry knoops ziek

Hij werd beëdigd als advocaat in 1992, het geboortejaar van Carry Knoops-Hamburger. Voor het Internationaal Strafhof in Den Haag is zij tevens directeur en managing partner van het advocatenkantoor van Knoops.

Het Internationaal Strafhof (ICC) heeft haar naam toegevoegd aan de lijst van advocaten die hen in 2019 voor de rechtbank mogen vertegenwoordigen.

In het verleden was zij juridisch medewerker van het Internationaal Straftribunaal voor Rwanda (ICTR) en het Internationaal Straftribunaal voor het voormalige Joegoslavië (ICTY).

Daarnaast is ze lid van tal van besturen en commissies, waaronder die op het gebied van internationaal strafrecht en het European Innocence Network, en is ze directeur van het Knoops Innocence Project en voorzitter van de Membership Committee van de Miles 4 Justice Foundation.

Daarnaast is hij lid van de adviesraad van Sunsglow Global Training in the Rule of Law in New York City.

De heer Knoops-Hamburger begon haar loopbaan in de advocatuur met een focus op bestuursrechtelijke, medische en arbeidsrechtelijke vraagstukken, maar werd later specialist in het strafrecht. Daarnaast heeft zij een brede kennis en expertise in het uitvoeren van reviewprocessen.

Carry knoops ziek
Carry knoops ziek