Carrie ten napel ziek
Carrie ten napel ziek

Carrie ten napel ziek /\ Catharina Eline (Carrie) ten Napel is een Nederlandse journaliste en presentatrice die gespecialiseerd is in sport. Zij is de dochter van Evert ten Napel.

Ten Napel volgde RSG Slingerbos en volgde daarna een hbo-opleiding toerisme in Amsterdam voordat hij ging werken bij de sportredactie van TV Oost.

Vier jaar later presenteerde ze Sport op Monday en uiteindelijk zes jaar lang het dagprogramma En Dan Nog Even Dit.

[Ze presenteerde Clubgenoten voor TV Gelderland, samen met haar vader Sparren. Ze maakte interviews met het programma De Competities voor Tien, daarna RTL 4.

Ze werkte van de zomer van 2013 tot de zomer van 2014 voor Fox Nederland, waar ze vaste presentator was van het dagelijkse programma FOX Sport Centraal.

Na één seizoen werd deze show geannuleerd. Ten Napel trad in het najaar van 2014 toe tot Omroep MAX om samen met Jeroen latinahouwers de show Hallo Nederland te presenteren.

Ten Napel maakte op 9 september 2018 haar NPO Radio 1-debuut als (co)presentator van De Perstribune.

Ook is ze te zien in het programma Droomhuis Gezocht met Sybrand Niessen als co-presentator.

Rond de jaarwisseling 2019/2020 verzorgde ze het programma Op de weg: Dolmen Highway in de provincie Drenthe, het land van haar vader.

Op het moment van het voorval was ik vier jaar oud. Henk-Jan was toen bijna twee jaar. Terwijl papa aan het werk ging in het PSV-stadion, bleven wij bij familie in Roermond.

De dag ervoor was Henk-Jan in een slechte bui. ‘De volgende ochtend vond mama hem dood in zijn bed.’

Carrie ten napel ziek

Michiel Teeling en Carrie ten Napel zijn al heel lang vrienden en een hechte band. Uit hun huwelijk zijn al twee kinderen geboren:

Pim, hun zoon, en Lotte, het jongere zusje van Pim, die twee jaar jonger is dan Pim. In een interview met de Volkskrant beschreef Carrie zichzelf als een ‘echte moederkloek’.

Michiel Teeling en zijn verloofde Carrie ten Napel keerden terug naar Ermelo toen hun dochter Lotte drie maanden oud was.

“Want toen voelde ik dat verantwoordelijkheidsgevoel weer helemaal: het gaat niet meer alleen om mij; het gaat ook om de kinderen.”

Carrie ten Napel (39), te zien in Droomhuis Gezocht van Omroep MAX en medepresentator van De Perstribune van NPO Radio 1, voelt zich helemaal op haar gemak in de mediawereld.

Carrie’s vader, sportjournalist Evert ten Napel (75), wilde niet dat ze in zijn voetsporen zou treden. ‘Papa wilde me beschermen omdat hij niet geloofde dat sportjournalistiek het juiste vakgebied voor mij was.’ ‘Te luid’, zegt de presentator van KRO Magazine.

“Ik was een vriendelijk en zachtaardig persoon.” Carrie beweert dat er een andere tijd in haar leven was dat haar vader Evert haar wilde beschermen: toen haar broer stierf.

‘Ik was toen vier jaar. Henk-Jan was toen bijna twee jaar. We logeerden bij familie in Roermond terwijl papa naar PSV ging. De dag ervoor was Henk-Jan onwel geweest.

Mama ontdekte hem de volgende ochtend overleden in zijn wieg.’

Na drie ziekmeldingen bij Op1 in korte tijd – Sophie Hilbrand bleef vrijdag thuis, Willemijn Veenhoven kwam maandag niet opdagen en Giovanca Ostiana viel dinsdag uit – Carrie ten Napel was woensdagavond bijna weer een Op1 ziek .

In een NPO 1-programma gaf ze het toe. Ten Napel verklaarde op de show dat ze last heeft van keelproblemen. Ook dit is een symptoom van corona. “Daar word ik nerveus van en ik krijg er buikpijn van.”

Michiel Teeling en Carrie ten Napel hebben al een tijdje een relatie. Hun liefde is al beloond met de geboorte van twee kinderen: zoon Pim en zijn twee jaar jongere zusje Lotte.

Carrie beschreef zichzelf eerder als een “echte moederkloek” in een interview met De Volkskrant.

“Af en toe krijg ik een sterk gevoel: kom onder mijn vleugels, prettig en warm en veilig. Michiel kan dingen zeggen als:”

Pim moet in Amsterdam studeren”, en dan denk ik bij mezelf: “Wauw, Amsterdam , wat een grote stad.” T

erwijl ik naar Amsterdam reisde, ondanks het feit dat het laat in mijn leven was, vond ik het geweldig. “Ik genoot van zoveel onafhankelijkheid.”

Carrie ten napel ziek
Carrie ten napel ziek