Buddy vedder lengte
Buddy vedder lengte

Buddy vedder lengte /\ Buddy He is een Nederlandse danser, zanger en televisiepresentator. Het karakter van Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden maakte van Vedder een begrip.


Hij studeerde aan de Frank Sanders Akademie en was van 2012 tot en met 2015 te zien in de korte films Held, Dubbelspel en Leven. In seizoen 2014/2015 maakte hij zijn Broadway-debuut in de musical Delicious duurt het langst. seizoen theater.

Toen RTL 4’s Good times, bad times hem in juni 2015 wierp als Rover Dekker, begon Vedders naam zich over Nederland te verspreiden. Hij bleef in de rol tot november vorig jaar.

De rol van Rover Dekker werd in september 2018 teruggebracht naar de soap door Floris Bosma, die eerder de show had verlaten om aan andere projecten te werken.Van 2015 tot en met juni 2018 was Vedder gastheer van de kindershow Kids Top 20.

In het tweede seizoen van RTL 4’s Dance Dance Dance verschenen Robin Martens en Vedder samen. Als resultaat verdienden ze de € 100.000 geldprijs voor het goede doel van KIKA en werden ze het winnende dansduo in de finale.

In 2016 speelde Vedder Igone de Jongh in de spoofshow De TV Kantine en in 2018 speelde hij rapper Boef in de show. Tijdens het tweede seizoen van It Takes 2 bereikte Vedder de finale, waar hij vierde werd. De Kerstshow, waarin Vedder de hoofdrol speelde van.

Buddy vedder lengte

Justin Scrooge, was eind 2017 vijf keer te zien in de Ziggo Dome. Toen youtuber Dylan Haegens in augustus 2018 De Film van Dylan Haegens uitbracht, was Vedder te zien als gastster.

Voor de Meer Muziek in de Klas-campagne presenteert hij sinds 2017 elk jaar de Lang Leve de Muziekshow, een muziekwedstrijd voor schoolklaslokalen. In december is er een Kerstmuziekgala met een optreden voor de winnaar.

Op 3 september werd gemeld dat Vedder samen met Maan en Tommie Christiaan als professionele juryleden zal fungeren voor het Junior Songfestival in 2018. Eveneens in september 2018 bracht Vedder zijn debuutsingle Los uit.

Het titelnummer van de film Elvy’s World: So Ibiza kenmerkte het nummer. De film heeft ook Vedder in een ondersteunende rol. Vedder won in februari 2019 een Zapp Award voor beste presentator.

Sinds begin dit jaar werkt Vedder als verslaggever voor RTL Boulevard. In het najaar van 2019 was hij jurylid in het programma The Masked Singer van RTL 4.

Aankondiging van zijn deelname aan het twintigste seizoen van Wie is de Mol? op 26 november 2019. Toen werd ontdekt dat Rob Dekay een mol was, hielp dat hem het seizoen te winnen.

Eva Vedder, de jongere zus van Vedder, is een tennisspeelster op het hoogste niveau van de jeugdcompetitie.

Buddy vedder lengte
Buddy vedder lengte