Brian brobbey ouders
Brian brobbey ouders

Brian brobbey ouders /\ Brian Brobbey had zich geen perfecter welkom kunnen wensen bij Ajax.

Zondag scoorde de 20-jarige spits, die voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van RB Leipzig, tweemaal tegen FC Utrecht (0-3). ,,

Ik ben blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de ploeg en dat we succesvol waren”, riep hij later uit.

Brobbey werd in de 70e minuut gewisseld, maar ondanks het gebrek aan wedstrijdritme zegt hij fysiek in goede vorm te zijn. ,,Het ging redelijk goed”,

‘Bij ESPN zei hij iets tegen de camera. ,,Ik had alleen kunnen gaan, maar de coach greep in. Ik heb natuurlijk nog niet veel wedstrijden gespeeld in Leipzig, dus ik heb nog wat in te halen, maar ik kom er wel.”

Ajax-voetbal is een brede spits. ,,Ik hoef niet te veranderen, want ik zit hier al elf jaar en ik weet hoe de trainer wil spelen.”
Het incident dat Eindhovenaren in vervoering bracht, deed zich een paar dagen eerder voor. Daley Blind baande zich een weg omhoog via de linkervleugel en raakte bijna de zijlijn.

Tegenstander Olivier Boscagli suggereerde dat de bal over de lijn was gegaan, maar Blind hield vol en na een briljante slag van Mazraoui was het niet lang daarna 1-2.

Derrick Luckassen speelt komend seizoen, net als vorig seizoen, op huurbasis voor Anderlecht en zijn drie broers, die allemaal actief zijn in het profvoetbal, feliciteren hem met de transfer met een prachtige video.

Brian Brobbey van Ajax, Samuel Brobbey van Almere City en Kevin Luckassen van Politehnica hebben allemaal een boodschap voor hem.

De broers hebben een hechte relatie: “We delen veel interesses. Ik streef ernaar om mijn broers te helpen wanneer ze een probleem hebben.

We zijn allemaal ambitieuze mensen. Dat is voordelig voor Brian. Hij heeft al gezien wat we te bieden hebben, en hij is klaar om ervan te profiteren.

Brian brobbey ouders

We zullen je vertellen wat er beter kan als hij tevreden is. Ik geloof dat hij het ook nodig heeft. Hij is degene die van ons vieren het meest over alles spuugt.”

Brobbey zal vanaf volgende zomer het shirt van RB Leipzig dragen. FC Barcelona-assistent Alfred Schreuder kent de werkwijze van Julian Nagelsmann.

In Hoffenheim in 1899 was Schreuder de eerste assistent van Nagelsmann. De Nederlander is zich er terdege van bewust dat Leipzig er vast van overtuigd is jonge spelers een kans te geven.

“Maar ik denk dat je in die zin op de goede plek zit bij Ajax”, zegt Schreuder. “Red Bull staat bekend om het zoeken naar fysiek grote mannen met veel loopvermogen, maar ze rekruteren ook pure voetballers.”

Het debuut optreden van Utrecht buy Naoki Maedi eindigde niet lang daarna. Na een confrontatie met Lisandro Martinez, die onlangs de ziekenboeg van Ajax had verlaten, werd de Japanse vleugelaanvaller van het veld gedragen.

Ajax had daardoor bijna al zijn basisspelers bij Utrecht. Ook Ajax had geen last van coronaziektes, waardoor de als tweede geplaatste ploeg van de Eredivisie vorige week het trainingskamp in Portugal halverwege kon afbreken.

Haller was de enige blijvende afwezige in Utrecht. Brobbey, die in de zomer transfervrij naar RB Leipzig verhuisde, werd door Ajax voor een half jaar teruggebracht omdat de topscorer met Ivoorkust een duwtje in de rug maakt voor de Africa Cup of Nations.

Dit werd gerealiseerd door Ajax. Brobbey keerde terug van zijn vakantie, trok naar Portugal en werd prompt toegewezen aan Ten Hag als brandpunt van de aanval.

Brian Brobbey vertrok afgelopen zomer bij Ajax voor een avontuur met RB Leizpig, maar is teruggekeerd op huurbasis. De uitstekende spits is momenteel in het zonnige .

Portugal met zijn ‘nieuwe oude team op’ trainingskamp. Brobbey vertelde over zijn eerste zes maanden in Leipzig en hoe hij uiteindelijk terugkeerde.

Brian brobbey ouders
Brian brobbey ouders