Breghje kommers instagram
Breghje kommers instagram

Breghje kommers instagram /\ Als getrouwde vadKlaas gort moederer van drie kinderen houdt rapper Ali B zijn persoonlijke leven buiten de publieke belangstelling. De foto’s van zijn vrouw Breghje Kommers zijn schaars.

Een jaar later trouwde Ali Bouali met Breghje. Zij is samen met Frans Barendse en Stanley Bish eigenaar van managementbureau SPEC. Hiphopfeesten en festivals waren de eerste die werden gehouden door het bedrijf.

Dat werd opgericht in 2000. Ali B kreeg een contract nadat het zich had ontwikkeld tot een managementbedrijf. Na een tijdje werd de rapper effectief een partner in het bedrijf.

Een foto van de familie van de rapper is nooit een van zijn prioriteiten geweest als het om sociale media gaat. Zo zijn kinderhoofden vaak beplakt met emoticons, of wordt alleen de achterkant van hun hoofd getoond.

Breghje daarentegen verschijnt zelden op foto’s en heeft geen eigen Instagram-account. De brunette verschijnt af en toe, zoals te zien is in de afbeelding rechts.

Breghje Kommers, de vrouw van rapper Ali B, is een bekende beroemdheid. Ali Bouali is een Nederlandse rapper beter bekend onder zijn artiestennaam Ali B.

Rapper Ali B is getrouwd met Breghje Kommers en hun leeftijdsverschil is iets duidelijker dan je zou denken. Hij is getrouwd met Breghje Kommers, de halfzus van een profvoetballer.

De geboortedatum van Ali is 16 oktober 1981, waarmee hij 44 jaar oud is. De leeftijd van zijn vrouw Kommers is echter niet bekend, maar we kunnen aannemen dat ze een leeftijdsverschil van 1 tot 5 jaar hebben.


Ali trouwde met zijn vrouw in 2006, het jaar van hun huwelijk. Nouri, Omar en Amin Bouali zijn de drie prachtige kinderen van het stel.Ali B werd beschuldigd van seksueel provocerend gedrag toen hij in januari 2022 als rechter werkte aan The Voice of Holland.

Breghje kommers instagram

Ali B, een Nederlandse rapper met een vermogen van $5 miljoen, is een begrip. Ali B werd in oktober van dat jaar geboren in Zaanstad, Nederland.

Hij wordt algemeen beschouwd als de eerste Marokkaans-Nederlandse ster in de Nederlandse cultuur en een van de populairste rappers van het land.In 2011 ging Ali Bop met volle kracht live op internet.

Daarnaast is hij sinds 2013 jurylid bij The Voice of Holland. Drie studioalbums staan ​​op zijn credit score van Ali B.
De vrouw van Ali B. wordt zelden afgebeeld, en als ze dat is, wordt ze altijd vergezeld door haar man (en de moeder van zijn kinderen).

Toch is de grootste impresario van de Nederlandse hiphopscene, Breghje Kommers, de drijvende kracht achter de beste artiesten van de scene. En als iemand spreekt voor ‘Ali B’s management’, dan is het zijn vrouw. Zij is zijn go-to-girl.

Evenals andere hiphopartiesten, waaronder Boef, die momenteel het meest succesvol is. Najib Amhali, Famke Louise en Monica Geuze behoren tot de artiesten en vloggers die ze vertegenwoordigt. In een notendop: een capabele, zij het weinig bekende, vrouwelijke leider. Ze werd geportretteerd door het FD.

Oprichter van hiphoplabel Top Notch Kees de Koning zei tegen het FD dat “ze in haar eentje het belangrijkste managementbedrijf op de Nederlandse hiphopmarkt heeft opgebouwd.” Hij is streng maar rechtvaardig, zoals Breghje. De onderhandelingen zijn niet altijd even vriendelijk, maar ze stelt de artiesten die ze vertegenwoordigt altijd voorop.”

Breghje kommers instagram
Breghje kommers instagram