Blackstenius Partner

Blackstenius Partner
Blackstenius Partner

Blackstenius Partner /\ Svenska forwarden Emma Stina Blackstenius (född 5 februari 1996) tävlar för närvarande för Arsenal i engelska Women’s Super League. Hon representerar också sitt land på den internationella scenen. Den svenska fotbollsproffsen Stina Blackstenius spelar för BK Häcken och det svenska landslaget.

2002 började hon sin professionella spelarkarriär med att gå med i Vadstena GIF, där hon var kvar till 2012. Stina spelade med Linköpingarna 2013 till 2016. Därefter, 2017, flyttade hon till Montpellier, där hon stannade till 2019. Stina flyttade tillbaka till Linköpings 2019 och började spela för BK Häcken året därpå. Hon har varit en del av

ända sedan 2012, landslaget. Ofattbart att en så fantastisk kvinna som Stina Blackstenius fortfarande är på marknaden för en partner. Trots att Stina har en pojkvän är det få som vet vem han är. Deras bild tillsammans kan ses här; den lyckliga mannen heter Philip Hman. Tidslinje för deras

Stina föredrar att hålla tyst om sina romantiska relationer, därför är detaljer om hennes nuvarande status fortfarande oklara. De kanske inte är förälskade, men de känner verkligen något speciellt för varandra. Stina har undvikit att ge intervjuer om Philip Hman. Hennes uppförande är så coolt och samlat att vi säkert kan anta att hennes romantiska liv seglar fint.

Ingen vet om Philip är hennes pojkvän, fästman eller make. Endast det ena fotot som visas ovan verkar innehålla Stina och Philip tillsammans. Under sin långa karriär har Stina aldrig talat offentligt om sina tidigare relationer. Familjen Blackstenius, där Stina Blackstenius spelade och utmärkte sig inom sport,

familj. Hennes pappa var huvudtränare för ett fotbollslag, men hennes mammas identitet är fortfarande okänd. I unga år hittade Stina fotboll och började spela för skojs skull. Ett tag tänkte hon inte ens på att försörja sig som fotbollsspelare. Å andra sidan har Stina alltid varit tydlig med vad det är hon söker.

att försörja sig inom idrotten Stina ägnade större delen av sin ungdom åt att växla mellan att spela handboll och fotboll. Hennes äldre bror, Oscar Blackstenius, är den som introducerade henne för fotbollssporten. Stina och Oscar lekte tillsammans och tränade ofta. Hon valde en hel del färdigheter när hon spelade på sin pappas lag också.

expertis inom fotboll Dejtar svenske fotbollsspelaren Philip Hman Stina Blackstenius? Samarbetspartnern Stina Blackstenius Stina har varit helt tyst om sin dejtingstatus och potentiella partner. Läs mer om hennes ålder och pojkvän här. Stina är forward för det svenska fotbollslaget.

BK Hacken-laget spelar i Damallsvenskan. Hon tillhör en grupp som representerar Sveriges regering. Hennes rykte som spelare och förebild ökar på grund av hennes konsekventa ansträngning och förträfflighet. Stina Blackstenius har varit mamma i ämnet hennes relationsstatus.Stina, 23 år, har ännu inte gift sig eller förlovat sig.

Blackstenius Partner

med tanke på att det inte har funnits några formella ord om detta. För att inte tala om, hon har ett fläckfritt förflutet. Det enda förhållande hon någonsin haft var ett hemligt. Wikipedias artikel om Stina Blackstenius. Det verkar som att Stinas Wikipedia-konto redan är konfigurerat och körs.2011 fick forwarden henne att börja spela för en lokal trupp. Som ett resultat av

spelade för sitt lands under-17, – 19 och – 20 lag, bland annat. En före detta handbollsspelare, Stina Blackstenius har sedan dess bytt uppmärksamhet till fotboll. Närhelst hon spelar fotboll framställs hon som en formidabel motståndare. Enligt är Philip Hman Stina Blackstenius sambo.

ett bildtextat Instagram-inlägg hon gjorde, komplett med hjärtemoji. Men Philip Hman, hennes partner, är ett fullständigt mysterium på nätet. Och Stina har aldrig diskuterat sitt privatliv, inklusive sina romantiska relationer, med pressen eller den bredare allmänheten. Verkar vara inställd på att behålla status quo med hennes nuvarande kärleksintresse.

separation från media. Familj Information om Stina Blackstenius Avslöjad Stina växte upp av sina föräldrar, Magnus Blackstenius och Lena Wiberg. Hennes två syskon heter Oscar Blackstenius och Nina Koppang. Som junior tävlar Nina för det svenska landslaget. Stina Blackstenius nuvarande ålder:

Vad är hennes ålder? Stina Blackstenius är en ung dam, bara 25 år gammal. När Emma Stina Blackstenius kom till världen den 5 februari 1996 var det i Vadstena, Sverige. Inför 2013 deltog Blackstenius i handbollssporten. Hon gick på Kungshogaskolan, den kommunala skolan för Mjölbys ekonomiprogram. För säsongen 2015–16,

Stina har gått över till Linköping. Lönecheckar och förmögenhet för Stina Blackstenius Stina Blacktenius tjänar en årlig inkomst på $100 000 som professionell fotbollsspelare. Enligt Stinas profil tjänar han $200 varje match. Blackstenius har dock varit nyfiken på hur mycket pengar hon faktiskt har, med uppskattningar som sträcker sig från de låga tiotals miljoner till de höga hundratals att ha

ett värde av 1 miljon dollar till 5 miljoner dollar. Stina har dock aldrig varit öppen med sin ekonomiska situation. Därför är det svårt att fastställa hennes inkomst och förmögenhet med någon grad av precision. Stina har varit framgångsrik i sitt jobb och är nu självständigt förmögen. Dessutom besitter hon

rekommendationer och affärsarrangemang med Adidas och andra varumärken. Släkt med familjen Blackstenius, eller Stina Det är okänt vilka Stinas föräldrar är. Men hon är inte ensambarn; hennes syskon är Oscar Blackstenius och Nina Koppang. Nina tävlar även för det svenska U-17-landslaget.

fotbollslaget som representerar landet. Blackstenius tillbringade sin barndom i Vadstena, där han som 6-åring blev medlem i den lokala klubben Vadstena GIF. Blackstenius debuterade för klubbens a-lag den 20 april 2011 mot BK Kenty i stergötlandsområdet Division 3, den femte nivån i damfotbollen i Sverige. Hon slog det första slaget.

och avslutade med två mål när Vadstena föll med 5-4. Blackstenius spelade i alla 18 av hennes ligas matcher som rookie och gjorde 21 mål. Säsongen efter det, där hon gjorde 16 matcher, gjorde hon flest mål i ligan (38). 2012 blev hon framröstad till bästa spelare i stergötland.

Blackstenius Partner

You may also like...