Birgit Malmcrona Föräldrar /\ Sundsvalls Heja Sundsvall rapporterar att 2017 års Kock Johan Backéus och hans fru Birgit Malmcrona snart lanserar en restaurang i stadens centrala In:galleria. Releasedatumet är satt till oktober 2019. Parets dröm är att renovera sitt hem så att köket ligger i anslutning till matsalen.gäster. Det kommer att finnas en matstudio i anslutning till restaurangen där gästerna kan göra sina egna specialmåltider samtidigt som de får expertinstruktioner.

Birgit Malmcrona Föräldrar
Birgit Malmcrona Föräldrar

Battle of the Chefs 2022: Listan för den aktuella säsongen är följande. TV:s mest spännande matlagningstävlingar.Svensk TV har kommit tillbaka. I Kokkarnas kamp tävlar en grupp kända kockar i en mängd olika evenemang som testar deras kulinariska kunskaper, expertis och smaksinne. Tio år och många säsonger senare händer allt i en lada i sterlen.

har blivit mycket känd bland tittare och bidragsgivare.Sundsvalls Årets Kock 2017, Johan Backéus, och hans fru Birgit Malmcrona debuterar med ett nytt matkoncept på stadens In:galleria i november som kommer. En utgångspunkt är etableringen.

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

Mot vårt mål att bli Sundsvall den mest imponerande staden i hela Sverige. Som en del av deras storslagna plan för restaurangen hoppas paret kunna få matlagningsåtgärden direkt in i matsalen. Matgäster kommer även att kunna besöka en matstudio i anslutning till restaurangen.

De, med din hjälp, kommer att kunna förbereda läckra, unika måltider att dela med vänner och familj. Vi har nu bedömt Johans temperatur genom att ställa tre snabba frågor till honom om kost och ekologi. Det här äventyret jag har gjort och fortsätter att göra är otroligt. När det gäller min fru, Birgit Malmcrona, och jag har vi nyligen flyttat till

Sundsvall, där vi även etablerat ett eget matställe som heter Naturaj. Vår dotter Saga och jag bor på landet. Som en del av vårt hållbarhetsarbete har vi också börjat odla grönsaker och har köpt in ankor vars ägg kommer att användas mest i köket. Arbetare på

restaurang för en mer intim måltid. Alla på Naturaj förväntas ställa upp och göra sitt, från att göra en gin och tonic till att hälsa på gästerna och laga mat. Detta ska vara en lugnande och trevlig upplevelse. Vårt kök är helt exponerat.

Majoriteten av möblerna är centrerade på spis och ugn. Efter det kommer du att kunna se när vi förbereder din rätt från det att den först placeras på bänken tills den slutligen ställs framför dig. “naturlig” är “naturaj” på esperanto. 35-åriga Birgit Malmcrona har erfarenhet av den kulinariska branschen på anläggningar som.

De japanska traditionella instrumenten Shibumi och Ichi, samt den västerländska klassikern Gondolen. Kärleken hon alltid har haft för japansk mat är fortfarande mycket levande i henne, och hon använder många traditionella japanska ingredienser och metoder i sin matlagning. De äger restaurangen Naturaj i japansk stil i Stockholm tillsammans med hennes man, Johan Backéus.

Birgit Malmcrona Föräldrar

Sundsvall. Gå in i hemmet för Årets bästa kock och se var magin händer. Efter fyra tidigare försök korades Johan Backéus till Årets Kock 2017. Han och hans fru, kocken Birgit Martin Malmcrona, har ambitiösa ambitioner för framtiden.

Tills vidare fokuserar Johan Backéus på årets tävling Årets kock; efter det planerar han och hans fru att återvända till Sundsvall och starta en restaurang där.Utöver priset Årets Kock 2017 har Johan Backéus erfarenhet av matlagning på Stockholms Gondolen, BAR., och Lux. Han är

gift med Birgit Malmcrona, en kock som har arbetat på flera Michelin-stjärnor specialiserade på japansk mat. New Nordic med japanska influenser kommer att serveras på Naturaj. Ja, det beskriver stilen vi skriver i. Jag känner mig mest hemma när jag pratar nordiskt, men Birgit, som har varit kock på ställen som t.ex.

Några av de andra, som Ichi och Shibumi, har ett bättre grepp om det japanska köket, och dess smaker kompletterar de från det nya nordiska på ett unikt sätt. Även om vi föredrar att stödja lokalt odlade produkter, inser vi att vi kommer att behöva importera vissa varor som svartpeppar, citroner och rött vin.

råa mineraler så effektivt som möjligt Under våren förra året samlade vi maskrosor till sirapen, tappade björkar för deras sav och plockade violer för deras socker. Nu när jordkällaren är fylld, menar Johan Backéus, borde familjen kunna överleva vintern. En dag, i det inte alltför avlägset

De har redan satt potatis och kronärtskockor för att kunna servera restaurangen från sitt hem på gården där familjen bor med sin dotter och Johans föräldrar. En foodcourt kommer också att finnas på lokalen, förutom restaurangen.

studio Paret planerar att använda utrymmet för att vara värd för matlagningslektioner och affärstillställningar. Jag kommer till största delen ansvara för matstudion och matsalen medan Birgit kommer att vara den primära kraften i köket, men vi ska

arbeta tillsammans. Gästerna kommer att sitta i själva köket, eftersom rummet kommer att ha öppen planlösning. Vi äranställda som är trötta på att gömma sig i källaren och helst vill mingla med besökare. Många fönster kommer att vända mot gatan, vilket möjliggör mycket dagsljus inuti. Trä, betong och en takhöjd på 5,40 meter bidrar till Johan Backéus självsäkra bedömning av inredningen. 35-åriga Birgit Malmcrona

var född i den spanska huvudstaden Madrid. Hon har tillbringat sin tid som professionell kock på flera Stockholmsinrättningar, inklusive Gondolen, Shibumi och Ichi. Hon har en svag punkt för det japanska köket och är inte rädd för att använda traditionella japanska ingredienser eller metoder i köket. Från och med nu är hon en löpare.bostaden för Naturaj och hennes man Johan Backéus i Sundsvall.

Birgit Malmcrona Föräldrar