Ben cramer ziek

Ben cramer ziek
Ben cramer ziek

Ben cramer ziek /\ Ben Cramer is een Nederlandse zanger die het land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival 1973 in Stockholm.

Shanna Cramer, de dochter van zanger Ben Cramer, krijgt in 2018 de diagnose multiple sclerose. Alles in hun leven draaide om zijn as.

Het gaat momenteel goed met Shanna, wat een geluk is gezien de omstandigheden, maar het leven heeft extra onzekerheid over de toekomst met zich meegebracht.

Ben en Shanna hebben een nummer uitgebracht waarvan de opbrengst zal worden gedoneerd aan de onderzoeksinspanningen van het MS Centrum Amsterdam.

Ruim een ​​jaar geleden was een operatie aan de maag van de zangeres nodig. Volgens Cramer kwam dat destijds niet als een verrassing.

Lange tijd had ik het gevoel dat deze hartoperatie nodig zou zijn. In 1996 had ik mijn hart al laten repareren, en zelfs toen werd ik gewaarschuwd dat ik er over zo’n twintig jaar weer helemaal op zou moeten vertrouwen. “Het is vorig jaar gebeurd.”

Ben cramer ziek
Ben cramer ziek

“tuinieren is een van mijn favoriete bezigheden, maar het is nu veel moeilijker dan voor de procedure. Ik neem regelmatig pauzes van het werk. Ik heb die minuten rust echt nodig, anders loopt alles mis met mijn plannen.

Ik ben altijd optimistisch, maar nu moet ik naar mijn lichaam luisteren en beseffen dat ik uitgeput ben.”

Cramer werd geboren in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Via zijn begeleidingsgroep, de Spaklings, maakte hij in 1966 zijn televisiedebuut.

Hij werd ontdekt door zangeres Annie de Reuver, die hem hielp bij het binnenhalen van een platencontract. In 1967 werd zijn eerste single, “Zai zai zai”, een hit in Nederland, met een piek op nummer 7 op de singleslijst van het land.

Bovendien piekte zijn vervolgsingle “Dans met mij” op nummer 7 en hij zou een reeks hitsingles krijgen tijdens de late jaren 1960 en in de vroege jaren 1970. Het album “De Clown”, dat in 1971 werd uitgebracht, is zijn meest herinnerde.

Ben cramer ziek
Ben cramer ziek

In 1971 deelden hij en de Cubaanse zangeres Omara Portuondo de eerste prijs op het International Golden Orpheus Festival in Bulgarije, dat ze samen bijwoonden.

Tijdens zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in Luxemburg in 1973 eindigde Kramer als veertiende van de zeventien deelnemers met het lied The Old Musician gecomponeerd door Pierre Kartner, dat hij met zijn band uitvoerde.

Ondanks dat niet alles perfect was, zingt Shanna over de tijd dat ze vertrouwen heeft in de toekomst en er het beste van hoopt.

Shanna’s vader en dochter hopen dat Shanna’s toestand stabiel zal blijven en dat er ooit een geneesmiddel voor multiple sclerose zal worden ontdekt. Als gevolg hiervan zullen alle inkomsten van dit nummer worden gedoneerd aan MS-onderzoek.

Als Enrico verscheen Cramer in afleveringen van de televisieserie Flodder (aflevering 3 “On my own feet”, uitgezonden in 1995), Baantjer (aflevering 8 van seizoen 4, de Cock en de moord op de volkszanger,

uitgezonden in 1998 ), Spangen (2001), Costa! (2001), The Glass House (2004), en Nightingale and Sons (2006). (2007). Ed Doeselaar is het personage dat hij vertolkt in het televisieprogramma Westenwind (1999-2001).

You may also like...