Bart ettekoven getrouwd
Bart ettekoven getrouwd

Bart ettekoven getrouwd /\ Vriend van Bart Ettekoven, hoofdredacteur van weekblad Weekend, Dennis Bloemhard is de persoonlijke assistent van Bart Ettekoven. Ze reizen al heel lang samen de wereld rond, hand in hand. De opleiding volgde in Breukelen, daarna Utrecht op het Broekland College en vervolgens Hogeschool TIO.

Hij schreef zich in voor het hotelmanagementprogramma en voltooide het daar. Van 1999 tot 2004 werkte hij als bemanningslid op cruiseschepen. De vriend van Bart Ettekoven herdenkt het leven liever dan dat hij treurt, en dat leerde Dennis toen hij tussendoor het uitvaartcentrum Yarden bezocht. De reden voor zijn lange carrière bij KLM is hierdoor.

Hierdoor kan Dennis zijn job combineren met zijn passie: reizen. Al deze landen zijn al eerder bezocht. Veel met mijn reismaatje Bart Ettekoven, die mijn enthousiasme voor het verkennen van de wereld deelt. De Montessori Collega in Den Haag was voor Bart Ettekoven een fijne plek om zijn vak aan te scherpen. Van 2003 tot 2010 was hij hoofdredacteur bij Shownieuws en daarna elk twee jaar bij RTL Boulevard.

Bart is nu adjunct-hoofdredacteur van de Audax mediagroep en redacteur van het weekblad Weekend. Als oud-medewerker van Shownieuws is de Nederlander als entertainmentexpert steeds prominenter op televisie komen te staan.

Dennis Bloemhard, een oude vriend van mij, zit ongetwijfeld op de bank voor de tv. Club Veronica was Ettekovens werkplek toen hij op de middelbare school zat. De rol van David Harkema in Goede Tijden, Slechte Tijden kwam later in zijn carrière.

Bart ettekoven getrouwd

Op RTL 5 presenteerde hij Megafestatie TV en Dubbelklik, twee computerprogramma’s, voordat hij overstapte naar SBS6. Drie jaar lang presenteerde hij de Top 40 en de dagelijkse Tabloid-show. Shownieuws, het dagelijkse showbizzprogramma dat Ettekoven jarenlang monteerde, is ook een van de vaste voice-overs van de zender.

In oktober 2010 verliet Ettekoven SBS6 om bij RTL Boulevard te gaan werken, waar hij de laatste montage zou afwerken. Wel bleef hij voice-over voor SBS6 en Net5. Het is een koude opmerking en Tatjana is verrast. ze zegt: “Ze hadden me gevraagd om je iets te vertellen, dat idee kwam echt niet van mij.” “En dan is er nog een jongen die daar zit en roept dat niemand medelijden met me moet hebben.

Onderzoekende geesten willen weten: “Wie zegt?” Nee, ik heb hem niet gesmeekt om medelijden met me te krijgen.’ De actrice heeft er genoeg van. ‘De artiest in mij is allang verdwenen. De afgelopen 30 jaar waren voor iedereen een gelegenheid om een ​​mening over mij te hebben, maar nu ben ik er klaar mee. Val me niet lastig!”

Wat deze “rel” betreft, zullen we gewoon moeten afwachten. Tatjana beweert dat Shownieuws contact met haar heeft opgenomen en heeft gevraagd of ze een videoboodschap wilde opnemen over haar ervaringen tijdens de lockdown in Monaco, en dat deed ze graag.

Bart ettekoven getrouwd
Bart ettekoven getrouwd