Axel Schylström Olycka

Axel Schylström Olycka
Axel Schylström Olycka

Axel Schylström Olycka /\ Svenske sångaren Bengt Axel Schylström föddes den 24 februari 1993 i Norrköping. Schylström tävlade i Idol 2015 och hamnade på plats 4. Hans första låt, “Mästaren”, kom ut samma år. Han framförde låten “När” i 2017 års Melodifestivalen.

ingen ser,” skrev han tillsammans med Behshad Ashnai och David Strääf. Som en sista utväg besökte han Second Chance. När han klev på sidan av ett tåg och nådde luftledningarna 2012 skadades han tragiskt. Han blev chockad med 16 000 volt, vilket resulterar i allvarliga brännskador över en betydande andel av hans kropp.

kropp. Nu beskriver han sin upplevelse av återhämtning efter en förödande skada. Det var i mitten av juni 2012. Axel Schylström, då 19 år, och en jämnårig kompis klättrade över natten upp i ett av stgötatrafikens tåg som stod parkerat vid en perrong i Norrköping.

Transitnav. Det bara hände, antar jag; vi hade ett koncept, vi såg något och sedan gjorde det det. Axel Schylström hävdar, “Jag minns ingenting eftersom min hjärna har eliminerat det eftersom det är så hemskt.”Axel chockades av 16 000 volt och fick utstå smärta.

70 % av hans kropp brändes till en tredje grad. Han mörkade och snubblade många meter ner på vallen. Förutom några brännskador var kompisen oskadd. Man beslutade att transportera båda till Linköpings universitetssjukhus för vård. För en

Axel opererades en gång om dagen under den tiden för sina sår. Axel Schylström berättar om sin erfarenhet av att återhämta sig från en katastrofal skada nu. Vad hoppas du att folk tar ifrån att höra dig tala? Jag hoppas att de kommer att uppmuntras att sätta upp höga mål för sig själva och arbeta hårt för att uppnå dem.

mål. Om den berättas på rätt sätt tror jag att min berättelse om återlösning kan lära andra värdefulla lärdomar. Ja, det är det jag siktar på. Kraftfulla och bestämda Elever från Norrköpings film- och musikgymnasium hörde honom berätta sin historia i går. Ett ackord slogs definitivt av detta. Orden han talade var kraftfulla och rörande, liksom

Collins elev Hanna Stellan Adolfsson, en av mina studiekamrater, håller med. Inspirerande nog kunde han återfå sin rörlighet och återvända till fotbollen, alla bedrifter som hade verkat omöjliga bara några år tidigare. Sex år efter den traumatiska händelsen är Axel Schylström mycket glad. Axel

olycka med Axel Schylström; När vi går tillbaka till hotellet passerar vi Norrköpings tågstation där olyckan inträffade den 13 juni i år, två dagar innan Axel Schylström skulle hämta studenten. Du kan åka samma röda och vita tåg påmotsatta änden av scenen. Axel kan inte minnas vad som hände, men han vet att han och hans kollega (som båda var studentfirare) kom på konceptet. Flera hundra meter bort såg poliser blixten.

Axel Schylström Olycka

att Axel fick 16 000 volt och exploderade till en ljuskula. När jag öppnade ögonen blev jag chockad när jag såg en polis som stod över mig. Författaren berättar, “Jag låg på rygg över banan och kände mig obekväm, så jag frågade om det var okej att fråga om det var okej att fråga om det var okej att fråga om det var okej att fråga

“Det är okej, jag kan gå upp nu.” Axel fick tredje gradens brännskador över 70 procent av sin kropp, vilket förstörde alla tre lager av hud och vävnaden under den. De områden som är mest utsatta för skador är bröst, rygg, nacke och armhålor. Axel fördes till brännskadacentralen på Linköpings universitetssjukhus.

han kände att hans hud “barbecuades” från ljusbågens kontakt med den elektriska ledningen. Efter att han förts till brännskadaenheten var han medvetslös i flera dagar. Axel Schylström opererades som en del av sin rehabiliteringsprocess.Men efter tre och en halv månad på sjukhuset,

Axel hade tappat räkningen på operationerna vid det här laget; han hade genomgått tjugo eller fler. Mitt vänstra ben användes för att skörda hud för ympning på min rygg, nacke och andra områden. Ympad hud har blivit en integrerad del av min rutin. Det kan vara två eller tre gånger.

Under de kommande 10 dagarna kommer jag att studsa mellan sjukhuset och läkarmottagningen några gånger om dagen. Minst två år efter operationen kommer kroppen att vara helt läkt. Utan tvekan har nedgången i mitt fysiska utseende bidragit till min växande känsla av hopplöshet.

Situationen är som den är, och jag måste acceptera den. Flera gånger i mitt sjukhusrum har jag skrikit ut i vånda på grund av smärtan, och jag har inte kunnat sova på grund av det. Plastfolien och bandagen jag har lagt på har gjort att den blivit irriterad. Jag kan inte

Scratch, och sedan Freak Out! Efter att Axel Schylström sagt att han känner sig “inlåst i mitt eget kött som har sammandragit sig” fortsätter han med att beskriva sina känslor. Axel Schylström ser staden med nya ögon. Axel var en nyckelkugge på mittfältet för fotbollslaget som tävlade i division I.

Sleipners toppgrupp innan hans alltför tidiga bortgång i en bilolycka. Han hävdar att han tänkte ta ledigt ett år efter gymnasiet för att spela fotboll och jobba innan du bestämmer dig för en karriärväg. Axel tycker att det kan vara svårt att samla så många distinkta

perspektiv på staden kan vara desorienterande till en början, men du anpassar dig snabbt.Nu när han vet hur det är att vara på havets djup och hur man går tillbaka till toppen, planerar han att börja berätta för folk om det.Samtidigt som att bli slagen kan sätta dig ut under ganska lång tid,

kan resa sig upp och försöka igen oavsett hur många gånger de faller. Axel Schylström hoppas att andra ska inspireras av hans budskap. Efter att ha återhämtat sig från sin olycka kom han in i TV4:s “Idol”, där han kom fyra. Det meddelades att han kommer att tävla i årets Melodifestivalen i Stockholm.

slutlig. Han var 19 år gammal och hans kropp hade bränts ner till 70 % av sin tidigare storlek. Under loppet av tre månader blev Axel Schylström inlagd på sjukhus.

Axel Schylström Olycka