Arno kantelberg vrouw
Arno kantelberg vrouw

Arno kantelberg vrouw /\ Arno Kantelberg is een journalist uit Nederland. Vele jaren was hij hoofdredacteur van tijdschriften, waaronder Esquire en National Geographic, en hij wordt beschouwd als de Style Pastor Laureate.

Kantelberg behaalde in 1991 cum laude zijn bachelordiploma aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Tijdens zijn studie begon hij te werken als redacteur voor het opinieblad HP/De Tijd.

Hij werkte na zijn afstuderen als gastdocent journalistiek bij Fontys Hogeschool Journalistiek, naast zijn dienstverband bij HP/De Tijd.

Hij was onder meer plaatsvervangend hoofdredacteur van de VARAgids, Carp* en Nieuwe Revu. In 2003 werd hij hoofdredacteur van Man en Esquire, dat toen werd uitgegeven door de Telegraaf Magazines Group.

Kantelberg heeft Esquire haar eigen management gegeven na een management buy-out. In de jaren die volgden werden door hem en zijn uitgeverij verschillende tijdschriften uitgegeven, met name de originele Britse publicatie FHM.

Kantelberg verkocht de Esquire-licentie in 2011 aan Hearst Netherlands, dat ook Quote en ELLE uitgeeft. Hij behield zijn positie als hoofdredacteur.

In 2017 werd hij benoemd tot redacteur van Men’s Health. In 2018 werd hij benoemd tot hoofdredacteur van National Geographic, een maandelijkse publicatie waarin ook National Geographic Traveler en National Geographic Historia staan.

Arno Kantelberg is sinds 2018 expert bij RTL Boulevard, waar hij wekelijks zijn kennis van lifestyle en excellente smaak toepast.

Kantelberg schreef mee aan het script voor Koos Tak’s Koos maakte in 2001, met Matthijs van Nieuwkerk als presentator. Hij presenteerde interviewshows voor een aantal verschillende stations, waaronder die van Veronica.

Arno Kantelberg deed mee aan het 22e seizoen van het tv-programma Wie is de Mol. Hij was de vierde leerling die uitviel in deze klas.

Op zijn Instagram-pagina blijkt dat de voormalige hoofdredacteur van Esquire een echte familieman is. Hij wisselt beelden van zichzelf in modieuze kleding af met vakantiefoto’s van zijn vrouw en kinderen.

Op sociale media is Arno bijna net zo cryptisch over de naam van zijn vrouw als over zijn WIDM-lidmaatschap. ‘

Meisje in de bar’, voegt hij eraan toe, vergezeld van een foto van haar gemaakt tijdens een reis naar Londen. Hij verwijst naar de titel van een werk van Edward Hopper, een Amerikaanse schilder.

Kantelberg is regelmatig op de radio te horen, net als op televisie. Sinds 2013 is Kantelberg een vaste gast van het Mediaforum op Radio 1.

Ook levert hij tweewekelijks een bijdrage aan het programma Spraakmakers op Radio 1, waar hij het laatste nieuws en veranderingen in de media bespreekt.

Arno kantelberg vrouw

Kantelberg zond in 2018 ook de uitzending van Nieuwsweekend uit op Radio 1 als stand-in voor presentator Peter de Brie.

Arno is al lang getrouwd. Hij en zijn vrouw hebben drie kinderen: Max en Mick, evenals Charlie, een dochter.

Ondanks dat de schrijver regelmatig foto’s van zijn familie op sociale media plaatst, blijft hij de mond houden over de naam van zijn vrouw.

Zo schrijft hij “Girl in Bar” met een foto van haar genomen tijdens een reis naar Londen. Hij verwijst naar de titel van een werk van Edward Hopper, een Amerikaanse schilder.

Arno beweert op de AD-podcast ‘Over de Liefde’ dat zijn vrouw een romance had met een van zijn collega’s. “Op dit moment is het slechts een voorbijgaande kennis.”

Hij nam haar ooit mee naar zijn werk. Je voelde meteen een bijna wilde aantrekkingskracht tussen ons. Als dat niet het geval is, denk ik dat het heel moeilijk zal zijn om het voor een langere periode bij elkaar te houden.”

Daarnaast verklaarde de journalist dat hij de kleding van zijn vrouw koopt. “Ik zit tot aan mijn ondergoed.”
Arno Kantelberg (54) is u wellicht bekend als RTL Boulevard-expert of als hoofdredacteur van meerdere publicaties. Hij mag zichzelf nu ook noemen Hoe heet de Mol-deelnemer? Maar hoe besteedt hij zijn tijd in zijn privéleven?

Arno is een journalist die jarenlang als hoofdredacteur van tijdschriften heeft gewerkt. Hij was hoofdredacteur van onder meer Esquire en National Geographic.

De columns van Arno komen je misschien bekend voor. Arno’s essays hebben een educatieve toon, wat hem de bijnaam ‘Style Pastor Laureate’ opleverde.

Dat heeft niets met zijn kleding te maken (al lijkt Arno wel altijd een ring te dragen), maar eerder met zijn schrijfstijl.

Kantelberg heeft het eigendom van Esquire na een management buy-out overgedragen aan het eigen management.

Daarna lanceerden hij en zijn uitgeverij een aantal publicaties, waaronder FHM, de eerste publicatie in het Verenigd Koninkrijk (Fashion, Hair, and Makeup).

Arno Kantelberg heeft een gids gepubliceerd met de titel “Man at His Best”, een verzameling van zijn eerdere geschriften.

Want ondanks dat de smaak van de Nederlandse heren is verbeterd, blijft hij significante overtredingen signaleren.

Arno kantelberg vrouw
Arno kantelberg vrouw