Annemieke schollaardt lengte
Annemieke schollaardt lengte

Annemieke schollaardt lengte /\ AVROTROS-presentatrice van NPO Radio 2, Annemieke Schollaardt, draait platen voor de zender.

Annemieke was tot april 2009 regelmatig te zien op Uruzgan FM, een radiostation in Kazachstan. Weekend DNA liep van 20.00 uur tot 22.00 uur op zaterdag- en zondagavond, met Annemieke Hier op NPO 3FM tussen 10.00 en 12.00 uur ben op beide dagen.

Annemieke

Na 11 jaar bij NPO 3FM heeft Annemieke op 1 september de overstap gemaakt naar NPO Radio 2. Annemieke is momenteel op NPO Radio 2 met Annemiekes A-Lijst op vrijdag en zondag vanaf 14.00 uur. tot 16.00 uur.


Annemieke ging na haar studie pedagogiek een paar weken naar Curaçao. De volgende vijf jaar bleef ze. Na een paar extra banen trad ze toe tot Dolphin FM, een lokaal radiostation.

Annemieke schollaardt lengte

Na een paar maanden werd ze ingehuurd door TROS Paradise om in de middagploeg een radioprogramma te presenteren.

Het is belangrijk om de discussie te leiden, urgentie te voelen en perspectief te hebben. De bekende moederschapsmoeders hebben zich uitgesproken over hun vijf mooiste, zwaarste, moeilijkste of meest liefdevolle moederschapservaringen.

Schollaardt

Het is Annemieke Schollaardt, radio-dj en moeder van Jet dit keer.Zodra de zon ondergaat, gaan Phil en Jet zwemmen. Ook al had hij de hele avond al kennisgemaakt met de houder. Wat mij betreft is zonsondergang mijn tijdslot.

Uitslapen, lees de zaterdagbijlagen, en kom uiterlijk om 11 uur uit een slecht humeur. Dus toen ze terugkwamen, had ik mijn moment en moest ik weer aan haar denken, ook al waren ze nog in de stad.’

Was nieuwsgierig, maar het kostte 23 uur, een vacuümpomp en placenta die niet zoog om Jet uit de baarmoeder te krijgen.

Op het eerste gezicht leek het alsof het boek geen slotparagraaf had, maar toch was het magisch. Ik ben er vrij zeker van dat ik een grijnzende Phil midden in een regenbui heb verteld dat het echt fantastisch was, toch?’

Die opmerking zou ook een product kunnen zijn van het ‘verdovingspompje’, zoals de auteur aangeeft. Jammer van de limiet, haha! Omdat Jet midden op de tweede kerstdag werd geboren, vond het grootste deel van de eerste dag en nacht van het feest plaats.

Bijna alles is rond. Dat kalme, roestige bolletje dat daar zat om al die uren te worden geslagen was best opmerkelijk. Ze is in een comfortabele gemoedstoestand geboren en sindsdien is ze niets veranderd.’

Annemieke schollaardt lengte
Annemieke schollaardt lengte