Annechien steenhuizen ziek
Annechien steenhuizen ziek

Annechien steenhuizen ziek /\ Annechien Steenhuizen, de presentatrice van het Achtuurjournaal, ligt in de media onder vuur. Op de verdieping is ze vermoord omdat ze er dik uit zou zien in een galajurk.


Annechiens

Een serieus drama? Paulus gelooft van wel. Hij vindt Annechiens avondjurk te wijd voor haar. Deze jurk heeft veel stof aan de zijkanten, en dat is nog maar het begin. Hierdoor lijkt ze aanzienlijk zwaarder dan ze is. Maar zelfs met de riem is het silhouet verschrikkelijk.


Het is buitengewoon gênant om de kopjes op haar voorkant te zien, zegt Paul. Er zijn geen kopjes die u kunt zien. Zoals hij het stelt: “Het is nu maar al te duidelijk.” Als bijkomend probleem is de rok te kort.” Daardoor is de val niet glad.

De couturier stelt dat Annechien het idee totaal mist. Dit had een droomjurk moeten zijn, maar het is een nachtmerrie geworden. “Zo wil je niet dat je couture eruitziet!”

Ten slotte is Paul niet onder de indruk van Annechiens gebrek aan stijl in haar haar. “We hebben haar altijd met dit kapsel gezien als ze het nieuws brengt.”

Annechien steenhuizen ziek

Als een van de twee vaste presentatoren van NOS’ Achtuurjournaal sinds 2013 draagt ​​Annechien altijd een powersuit en hoge hakken, maar ze verzekert de kijkers dat ze veel comfortabeler zijn dan ze lijken. Haar geheim: “Ik draag mooie Feraggio-hakken voor de uitzending.” Kussens bevinden zich aan de

voorkant en op de binnenzool van deze schoenen. Ik draag ze hoogstens een uur per keer. Ondanks hun imposante gestalte zijn deze schoenen echt comfortabel.

Achtuurjournaal

Volgens Annechien stelt de NOS haar ook in staat om het nieuws in sneakers te brengen, maar daar staat niets over geschreven. “Ik heb mijn outfits voor het Achtuurjournaal gekozen op basis van mijn humeur en met hulp van Hanna Suurland, mijn persoonlijke styliste.

Stijl en stevigheid zijn twee eigenschappen die ik waardeer in kleding. Het lezen van nieuws vereist dat ik mijn meest serieuze zelf ben en daaraan onderdanig ben. Ik wil geen afleiding zijn, dus mijn uiterlijk zal in orde zijn”, verklaarde Annechien.

“Ik zal nooit Botox-injecties in een rimpel krijgen”, zegt Annechien, die haar uiterlijk liever natuurlijk dan kunstmatig houdt. Er verschijnen een paar lachlijnen, maar ik vind ze niet erg.

Annechien steenhuizen ziek