Anki Lidén Ung
Anki Lidén Ung

Anki Lidén Ung /\ Anna Catarina Lidén är en svensk skådespelerska som föddes den 5 april 1947. Sedan 1971 har hon medverkat i över 50 filmer och tv-avsnitt. Hon födde Tim Bergling, känd som artisten och DJ:n Avicii. Anna Catarina Lidén, eller förkortat “Aniki”, är en svensk författare.

1982 var den svenska huvudstaden Stockholm hem för ett nytt tillskott till Hollywoods stjärnsystem: en skådespelerska. Hon har varit med i över 50 filmer och TV-program sedan 1971, och hon spelar nu in ett annat projekt. Hennes son Tim Bergling är musikern och DJ:n mer känd under sitt artistnamn Avicii, och hon är hans mamma.

mor. Ebba Lindqvist, som arbetade som hans pressekreterare, ska ha berättat om hans död på fredagseftermiddagen. Han var Tim Bergling, mest känd under sitt artistnamn Avicii, och hans död har mötts med utbredd sorg. Bara 27 år gammal hade han gott om liv framför sig. Tillåt mig att citera:

enligt hennes rapport bodde han i Muscat, Oman vid tiden för hans bortgång på fredag ​​eftermiddag lokal tid. Tim Berglings olösta död förblir en väl bevarad hemlighet. Fynd från grannpolisen

kom ut på måndagen, och de drog i huvudsak slutsatsen att inget brott hade begåtts och att två obduktioner på båda kropparna inte hade gett något resultat. Avicii är en av de mest välkända musikerna i världen, efter att ha rest sig från dunkel för att uppnå denna status.

planetariskt på kort tid. Det påstås att han tjänade närmare 500 miljoner kronor mellan 2013 och 2015, höjdpunkten av hans framgång. Sedan han var ett litet barn hade han följt stjärnans karriär. Han växte upp i stadsdelen Stermalm i Stockholm.

Dessutom kunde han gå på röda mattan med sin mamma, 71-åriga skådespelerskan Anki Lidén, vid ett flertal premiärer och andra evenemang.En ung man som verkar blyg när han stirrar direkt in i kameran kan ses på en av de namnlösa bilderna som tagits med sin mamma.

vid kamerornas linser. Tims kända pappa, Tommy Körberg, och halvkände bror, Anton Körbergs, båda i 40-årsåldern, är något okända. Tim växte upp i ett hemligt sällskap som bara ett fåtal utvalda kände till. Som barn umgicks de ofta med Tommys kollegor och

vänner och personer du gick i skolan med, av vilka många nu är kända inom Sveriges underhållningssektor. Anki och Tommy, ett par på 70-talet, tillbringade sin ungdom med att umgås med sina föräldrars vänner och arbetskamrater.På grund av detta blev det så småningom en självklarhet för honom.

Anki Lidén Ung

besöka vänner som bara råkade vara avkomma till kända personer. En av Tims närmaste vänner, 50-åriga Pernilla Wahlgren, hade en son som hette Oliver Ingrosso, som nu är 28 år. Tim ansåg Oliver vara en nära kompis. En rapport som Tim

hade plötsligt gått bort, hon lämnades i en grop av elände. Hennes dotter, 23-åriga Bianca Ingrosso, var ännu mer upprörd.Jag blev förvånad över verkligheten i situationen och jag tvivlade på det då. Hon säger till Aftonbladet att hon känner till hans arbete, men att hon inte känner honom personligen.

Hon tillbringade sin barndom med honom eftersom han var hennes brors bästa vän under uppväxten. Det var Tim “Avicii” Berglings 28-årsdag den 31 mars 2018. Det har gått ett helt år sedan nyheten kom att den svenske musikern och skivproducenten Tim Bergling hade dött.

(som var populärt känd under sitt artistnamn Avicii). Klas Bergling och Anki Lidén, dj:ns föräldrar, har precis tillkännagivit den offentliga invigningen av Tim Berglings stiftelse till hans minne, lagom till det mycket hetsiga jubileet. Som sagt av Variety: “Tim

Berglingstiftelsen kommer att “först rikta sin hjälp till människor och grupper som aktivt engagerar sig i psykisk hälsa och självmordsprevention.” Enligt ett pressmeddelande är Bergling och Lidéns stiftelse mål att “öka allmänhetens förståelse för kritiska ämnen som klimatförändringar.”

Övergång, bistånd, bevarande och hotade arter. Stiftelsen startades av både Bergling och Lidén. Det är vårt sätt att hylla honom och fortsätta att agera i hans anda genom att etablera en stiftelse till hans ära”, konstaterade Tim i uttalandet. Enkelt uttryckt är det så vi planerar att lösa upp.

respekt för honom och genom att gå vidare i hans fotspår.” Efter Aviciis alltför tidiga död förra året utfärdade hans familj en rad offentliga kommentarer, som kan läsas i sin helhet här. Sättet de gjorde det tydligt var “de visade hur “bräckligt” han var, men de visade också hur engagerad han var i sitt arbete. Vår

Tim, som vi alla älskade, var en man på jakt; en känslig konstnär med en själ som längtade efter svar på livets stora frågor “Familjens medlemmar uttryckte sin sorg i ett brev till minne av den avlidne. Författaren beskriver sig själv med egna ord som “en flitig arbetare med en hög standard av excellens vem har en

tempo som orsakade en hel del påfrestning.” Enligt uttalandet, efter att han slutat turnera, försökte han uppnå “balans” så att han kunde hålla sig glad och göra de saker han tyckte om. En sista anmärkning som gjordes i releasen var att “The chall engagemang han mötte var betydande.

Med tanke på värdet av liv, tillfredsställelse och prestation.”Han kunde inte fortsätta på samma sätt. Han längtade efter någon lugn och fridfull plats.

Anki Lidén Ung