Angela groothuizen ziek
Angela groothuizen ziek

Angela groothuizen ziek /\ Angela Paula Groothuizen is een zangeres, acteur en presentatrice uit Nederland.

Ze werd voor het eerst in de rest van de wereld erkend als leadzangeres van de Dolly Dots.

In 1981 presenteerde Groothuizen naast haar muzikale activiteit het programma Popcorn voor televisie.

Op de rit in de Dolly Dots-limousine speelde frequente chauffeur Jaap Booy een democassette van de band van zijn zoon Jeroen Booy en vond ze de band Roberto Jacketti & the Scooters.

Groothuizen raakte enthousiast en verklaarde dat hij een concert zou bijwonen. Daarna bleef ze bij de band en in 1984 sloot ze een deal met Spargo-gitarist Ruud Mulder om het debuutalbum van de band, Time, te produceren.

Zo plaatste ze een foto op Instagram waarop ze via de webcam naar een vergadering kijkt. Ze gebruikt ook de hashtags ‘quarantaine’, ‘voel je goed’ en ‘natuurlijk afstand houden’.

Haar fans wensen haar veel sterkte en een spoedig herstel. ‘Kus voor Angie’, zegt de verteller. Tina de Bruin schrijft: “Snel beter, lieverd.”

Anderen zeggen dingen als ‘Beterschap schat’ en ‘Ik wens je het beste en hoop dat het snel beter gaat.’

Angela Groothuizen is in een slecht humeur. Volgens haar Instagram-account is de presentatrice ziek van het coronavirus.

Angela is te zien op een foto na een ontmoeting op haar laptop. ‘Geniet van de meeting…’ zegt ze, terwijl ze de hashtags #corona #quarantine #voelmeprima #houtochdistancenatural aan haar post toevoegt.

Haar fans wensen haar een spoedig herstel en veel sterkte. ‘Kus voor Angie’, zegt de verteller. Enkele van de reacties waren ‘Beterschap liefje’, ‘Grote knuffel lieverd’ en ‘Beterschap’.

Op 25 juni 2015 werd bekend dat het contract van Groothuizen met RTL Nederland voor nog eens twee jaar is verlengd.

Groothuizen maakt sinds het voorjaar van 2016 deel uit van de jury van Holland’s Got Talent, toen ze Koopziek: I Can’t Stop Shopping opvoerde.

Groothuizen, die eerder coach was van The Voice of Holland en The Voice Kids, werd tijdens een radio-uitzending in mei 2018 bevestigd als de laatste coach van het nieuwe RTL 4-programma The Voice Senior. [2]

In juni 2018 werd bekend dat Groothuizen het programma Obese zou overnemen van Wendy van Dijk. Sinds augustus 2018 is ze coach bij The Voice Senior.

Groothuizen is op 24 januari 2019 uitgeroepen tot een van de vijftig buitenlandse experts in het nieuwe CBS-televisieprogramma The World’s Best.

Dit programma beoordeelt kandidaten van over de hele wereld en zij kunnen hun talent op een bepaald gebied demonstreren, vergelijkbaar met de Got Talent-programma’s . Dit programma wordt uitgezonden op SBS6 in Nederland.

Sinds 2020 is Groothuizen afwisselend gastheer van de RTL 4-show Five Days Inside met Natasja Froger en Caroline Tensen, als opvolger van Beau van Erven Dorens, naar wie de show oorspronkelijk was genoemd.

Angela groothuizen ziek

In de knock-outronde van The Voice of Holland treedt Groothuizen op als gastcoach.

Art Rooijakkers is deze week als een van de eersten op bezoek bij Angela Groothuizen in haar nieuwe huis in Rooijakkers over de Floor.

Hij heeft een uniek cadeau voor haar. RTL 4 zendt het programma elke donderdag om 21.30 uur uit.

Het coronavirus verspreidt zich weer snel. Ook bij de familie van Angela Groothuizen zijn Covid-19 besmettingen geconstateerd.

Zaterdag plaatste de zangeres en coach een ontroerende foto van haar zieke oom en tante op Instagram.

Nona Mooij, de dochter van zangeres en presentatrice Angela Groothuizen, is opgenomen in een ziekenhuis in Bangkok, Thailand.

Volgens Groothuizen op Instagram heeft Nona last van een “ernstige maagkwaal”.

Angela maakte twee weken geleden bekend dat ze een inenting tegen het coronavirus had gekregen.

Daarna kreeg de zanger de AstraZeneca-vaccinatie. Ondanks de horrorverhalen voelde ze zich volkomen normaal na het schot.

Angela groothuizen ziek
Angela groothuizen ziek